27 april, 2023

Een nieuwigheid in het rolluikassortiment – uiterst eenvoudige installatie

rolluiken


Eenvoudige installatie is een van de grootste voordelen van het nieuwe systeem. Het Exte Neo XT rolluik is een zogenaamd polystyreen systeem. Dit betekent dat het effectief warmteverlies tegenhoudt en bescherming biedt tegen geluid van buitenaf.

Het Exte Neo XT rolluik is ontwikkeld voor klanten die het gemak van bediening en de volledige mogelijkheid om het licht in hun huis te regelen op prijs stellen. Dit systeem is verkrijgbaar in twee revisieversies - beneden binnen en beneden buiten.

Het polystyreensysteem waarop het Exte Neo XT-rolluik is gebaseerd, is een innovatieve oplossing. Het behoudt de juiste temperatuur in de kamer en minimaliseert warmteverlies. Bovendien beschermt het tegen lawaai van buitenaf, wat vooral belangrijk is voor mensen die in de buurt van drukke straten wonen.

De installatie van het Exte Neo XT rolluik is verrassend eenvoudig. Dankzij het universele adaptersysteem kunnen de rolluikelementen probleemloos op elk raam worden bevestigd. De bovenbak wordt met een luide klik vergrendeld. Dit garandeert een veilige montage van het rolluik. Deze montagemethode zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie, wat weer geld en tijd bespaart op de bouwplaats.

Het Exte Neo XT rolluik is een product waarmee de gebruiker kan genieten van comfort en functionaliteit. Het belangrijkste voordeel van rolluiken is niet alleen de bescherming van de privacy, maar ook de verbetering van de isolerende eigenschappen van het raam. Ze helpen de hoeveelheid warmte die in de zomer de kamer binnenkomt te verminderen en houden in de winter de warmte binnen. Ze werken ook als een barrière voor geluiden van buitenaf en helpen het lawaai te verminderen. Al met al zijn rolluiken een praktische oplossing die het comfort en de energie-efficiëntie van elke ruimte verbetert.

Specificaties:

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens