20 juli, 2021

Dergelijke deuren had u niet verwacht

drzwi zewnętrzne

Hout – een synoniem van klassiekers en elegantie in de modernste editie.

Buitendeuren zijn een showcase van elk huis. Ongeacht het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, willen we dat ze er op hun best uitzien en bewondering opwekken. Niet alleen in de ogen van hun eigenaren, maar ook voorbijgangers.

We besloten om houten deuren te maken die perfect zouden passen bij de nieuwe normen, en tegelijkertijd zullen ze genieten van esthetische en functionele waarden.

De nieuwste houten deuren uit onze collectie zijn gemaakt met paneeltechnologie en dus frameloos. Het deurkozijn is dan ook helemaal van eikenhout. In de laatste fase is de deur geverfd met blanke lak van Teknos.

ls u dat wel had verwacht, kijk dan ook naar ander nieuws van ons, aangezien we heel blij waren met deze nieuwe aanbiedingen op www.ekookna.com

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens