08 oktober, 2024

18 van de meest populaire houtkleuren direct beschikbaar!

Ramen


Bij Eko-Okna zorgen we altijd voor het comfort van onze klanten en waarderen we hun tijd. Daarom hebben we de meest gekozen kleuren voor houten schrijnwerk samengevoegd in een standaard pallet. Dit maakt het plaatsen van bestellingen eenvoudiger en verkort de levertijd.


Tijd besparen en zekerheid van de hoogste kwaliteit

Dankzij de standaardisatie van kleuren kunnen we nog sneller beginnen met de uitvoering van bestellingen en producten van beproefde kwaliteit aanbieden. Op deze manier minimaliseren we de wachttijd zonder dat dit ten koste gaat van de nauwkeurigheid van de afwerking. Ons hout onderscheidt zich door duurzaamheid en nauwkeurige afwerking, waardoor Eko-Okna producten marktleider zijn.


Perfecte afstemming in elke situatie

Het palet van standaardkleuren is zo samengesteld dat het harmonisch past bij verschillende architectonische bouwstijlen. Wij bieden esthetische en praktische oplossingen die zowel in klassieke als moderne projecten passen. Het standaard kleurenpalet sluit ook gepersonaliseerde producten niet uit.




Individuele aanpak bij elke bestelling

– De introductie van het standaard kleurenpalet verandert niets aan onze individuele aanpak van elke bestelling. Wij begrijpen dat elk project uniek is en we zullen steeds gepersonaliseerde oplossingen bieden die zijn afgestemd op de meest ongewone behoeften en verwachtingen– voegt Renata Kańczok toe.

Alle gedetailleerde productinformatie is zoals gewoonlijk beschikbaar op ons kennisplatform: benefit Eko-Okna – we nodigen u uit om ons volledige aanbod te ontdekken.

Aandeel

Zie ook


Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241
KRS: 0000586067

Olszyny 9
44-373 Wodzisław Śląski

Naftowa 23
47-225 Kędzierzyn-Koźle