Missie en visie

Eko-Okna – gekozen door investeerders at home and in business voor meer dan 25 jaar

Jarenlange ervaring in de productie, ontwikkeling van het bedrijf, inspelen op de behoeften van onze klanten en voortdurende groei hebben ertoe geleid dat wij erkend zijn als Europees leider in de productie van schrijnwerk. Bovendien zijn wij een van de grootste producenten van PVC ramen en werkgevers in Polen.

Meer weten

State-of-the-art machinepark

De essentie van de schrijnwerkerij die door Eko-Okna wordt aangeboden, is een team van gekwalificeerde werknemers en technologisch geavanceerde machineparkapparatuur. Dankzij deze combinatie produceren wij producten van hoge kwaliteit met een lange garantie.

Meer weten

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens