12 april, 2024

2000 Corredera: We breiden ons assortiment uit met een loft schuifsysteem

schuifsystemen


We breiden ons assortiment aluminium schuifsystemen uit met de 2000 Corredera van Cortizo. De nieuwe serie maakt het mogelijk om tot zesvleugelige raam- en deuroplossingen te bouwen. Ze zijn ideaal voor het interieur van woningen en kantoren, omdat ze een veelheid aan ontwerpmogelijkheden bieden en ruimtes prachtig verlichten.

Dit is een ander zoldervoorstel van Eko-Okna. We breken traditionele muren af en kiezen voor maximaal licht in een opvallend en tegelijkertijd elegant industrieel ontwerp. Dit is niet het einde van het verhaal. We openen de ruimte op de meest handige manier voor de gebruikers: met een schuifsysteem. Zo kunnen we Loft in een notendop samenvatten. 


Perfect op maat gemaakt

De wanden van het systeem zijn gemaakt van duurzaam aluminium en glas. De versterkte constructie verbetert de statische parameters zodanig dat we zelfs zonder problemen een wand met zes vleugels kunnen bestellen. Een of twee secties zullen verplaatsbaar zijn en het zijn deze die de configuratie van de kamers zullen veranderen, afhankelijk van onze huidige behoeften. 

– Flats, lofts, huizen, kantoren, commerciële ruimtes... Het is moeilijk om een plek te vinden waar de 2000 Corredera geen indruk zal maken met zijn functionaliteit en design. Als je een ruimte geluiddicht wilt maken, kies je gewoon voor dubbele beglazing. Klanten kiezen deze optie het vaakst voor badkamers, slaapkamers en vergaderzalen – zegt directeur van de verkoopafdeling NL/BE Tomasz Balas.


De stijl die je zoekt 

Aluminium biedt enorme mogelijkheden voor afwerkingen en dit is niet anders. Om te beginnen kunnen we rekenen op het volledige scala aan RAL-kleuren, en verderop in de lijn wordt het nog veel interessanter. 

– De investeerder kan kiezen tussen rechte of afgeronde vleugels, gladde of gestructureerde afwerking, geanodiseerd of gelakt om hout te imiteren – somt Michał Obrusnik, productmanager aluminium bij Eko-Oknach, de uitgebreide lijst met opties op. 

Als je een nog minimalistischere stijl wilt, kun je het systeem uitrusten met het GALANDAGE accessoire, waardoor de beweegbare vleugels in de muur wegvallen.

Het aluminium zelf garandeert, naast het elegante, industriële karakter, dat het product gemakkelijk te bewerken is en dat je je geen zorgen hoeft te maken over corrosie.


Gemakkelijk te bedienen

Het bedieningsgemak wordt vooral beïnvloed door het schuivende karakter van de 2000 Corredera. Het systeem kan maximaal drie sporen hebben.

Het maximale vleugelgewicht is 100 kilo, waardoor grote beglazingen veilig kunnen worden bediend. 

Beglazingen met enkele en dubbele beglazingspakketten tot 17 mm zorgen voor een gemakkelijke ruimte-indeling en flexibele akoestische controle. 

De maximale afmetingen van de vleugels zijn 2.600 mm hoog en 1.600 mm breed, dus het product past in een groot deel van de interieurs, zowel privé als commercieel.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens