10 januari, 2024

BUDMA 2024 – we richten ons op technologie en innovatie!

Beurzen


Op de BUDMA 2024 in Poznań presenteren we een nieuwe versie van de eko4u app. Deze innovatieve oplossing zal de manier veranderen waarop distributeurs hun bedrijven beheren.

De update van de eko4u app, die ook beschikbaar is voor smartphones, is de sleutel tot volledige controle over de informatie die nodig is om bestellingen, financiën en leveringen in het bedrijf effectief te beheren. Dit is de eerste tool in zijn soort van een fabrikant van schrijnwerk speciaal voor distributeurs.

– We moedigen je aan om de nieuwe mogelijkheden van de eko4u applicatie te testen op de Eko-Okna stand tijdens de beurs in Poznań dit jaar, die wordt gehouden van 30 januari tot 2 februari 2024 – zegt Natalie Kubala, EKO4U Internet Sales Manager.

De BUDMA beurs is een uitstekende gelegenheid om onze producten te zien. Op een stand van maar liefst 200 m2 zullen we veel innovaties presenteren, zoals het COR Vision schuifsysteem. Het brengt ongelooflijk veel natuurlijk licht in het interieur. Er is ook de betrouwbare INFINITI garagedeur en de populaire Pivot draaideur, een moderne oplossing die ook goed werkt in traditionele gebouwen.

– Er zal geen gebrek zijn aan raamsystemen zoals Ideal Neo, dat een modern ontwerp combineert met een uitstekende afwerking, en greenEvolution, dat zich onderscheidt door een bijzonder hoge energie-efficiëntie – voegt Sebastian Zieliński, senior technoloog – technisch adviseur bij Eko-Okna, toe.

Elk jaar bezoeken meer en meer mensen Eko-Okna op de beurs. Het is een uitstekende gelegenheid om interessante producten te presenteren, nieuwe relaties aan te knopen en bestaande verder uit te bouwen, maar ook om de eko4u-applicatie te testen, die distributeurs dagelijks enorm veel tijd zal besparen.

Speciaal voor onze klanten hebben we gratis BUDMA 2024-passen voorbereid. Om deze op te halen, kun je per e-mail contact met ons opnemen via marketing@ekookna.pl.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens