07 november, 2023

Ciao, Milaan! Eko-Okna gaat naar Made Expo 2023

Beurzen


Van 15 tot en met 18 november vindt in Milaan de internationale vakbeurs Made Expo 2023 plaats. Dit is een van de grootste evenementen van de bouwsector in Italië, waar toonaangevende fabrikanten van bouw- en timmerproducten samenkomen. Wij zullen er ook zijn!

Vertegenwoordigers van honderden bouwbedrijven uit tientallen landen zullen in Milaan verschijnen. Om ons te onderscheiden van de massa hebben we onze stand een originele look gegeven. Het schuurmotief van vorig jaar is vervangen door enorme latten, die het paviljoen vormen. We hebben gekozen voor zwart en wit om het elegante karakter van onze producten te benadrukken.

– Het zwart-witte paviljoen van Eko-Okna, dat kenmerkend is voor het jubileumjaar, beslaat 160 m2 en wordt versierd met planten in oranje en rode tinten, die doen denken aan de herfst – zegt Alina Staniszewska, plaatsvervangend hoofd marketing bij Eko-Okna.

We willen bezoekers verbazen met meer dan alleen esthetiek. We nemen alle soorten Eko-Okna producten mee, zodat we de veelzijdigheid van ons aanbod kunnen laten zien. De markten in Zuid-Europa hebben oplossingen nodig die zijn afgestemd op de mediterrane, verfijnde smaak en de hoge temperaturen die het grootste deel van het jaar heersen.

– Er zal geen tekort zijn aan zowel bestsellers als nieuwigheden. We nemen onder andere het vernieuwende montagesysteem voor garagedeuren mee, de INFINITI ZERO. Het werkt goed in de tunnelgarages die populair zijn in Italië. Bezoekers van het paviljoen zullen ook geperste panelen en luiken zien. Deze beschermen de bewoners van het huis tegen de zon en decoreren het interieur – vertelt Adrianna Piwowarczyk, projectmanager bij Eko-Okna.

We hebben 400 vrijkaarten voorbereid voor distributeurs die naar Milaan komen. Vraag je sales manager naar de kaartjes.

We staan in Hal 1, stand C22 C30 D21 D29. We beantwoorden vragen over ons aanbod en onze voorwaarden. We zullen ook onze eigen e-commerce tools presenteren.

Houd onze sociale media in de gaten voor berichtgeving over Made Expo.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067