10 april, 2024

COR 70 HO: een nieuw era in binnenverlichting met aluminium ramen

ramen


Welkom in de wereld van moderne ramen. COR 70 HO is niet alleen uitstekend in technische specificaties, maar heeft ook een uniek design.

Aan het assortiment aluminium systemen is een nieuw uniek product van Cortizo toegevoegd. De esthetische kwaliteiten en de hoeveelheid natuurlijk licht die het naar binnen laat, zijn ongeëvenaard.


Slank ontwerp, veel licht

Het raam heeft een "euro" hardware groove, een verborgen vleugel en een uitzonderlijk smal raamwerk. Al deze elementen dragen bij aan een visueel verbluffend slank eindresultaat. En dit alles terwijl het een zeer stabiele en weersbestendige constructie behoudt.

– Dankzij het feit dat de zichtbare doorsnede van buitenaf slechts 66 mm is, wordt het glasoppervlak vergroot, dat tot 85% van het totale raamoppervlak kan beslaan – zegt Michał Obrusnik, productmanager aluminium bij Eko-Okna.

Interieurs zijn maximaal verlicht, waardoor verblijven in huis puur genot is.

En de buitenkant? COR 70 HO is zo ontworpen dat het eruitziet als een vast raam, ondanks de klassieke functionaliteit. Dankzij dit ontwerp kan een coherente, minimalistische gevel van het gebouw worden bereikt, die wordt bewonderd als een modern kunstwerk.


Optimale temperatuur, ver weg van lawaai

De voordelen van ons nieuwe product eindigen echter niet bij het ontwerp. Naast licht brengt het warmte en stilte in huis.

– Het product heeft een zeer respectabele warmtedoorgangscoëfficiënt van 1,0 [W/m²K]. Dit is te danken aan de thermische onderbreking van 35 mm breed en polyolefine schuim die in het kozijn en de vleugel zijn geplaatst, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van de oplossing – voegt Michał Obrusnik toe.

Bovendien onderscheidt ons systeem zich door zijn uitstekende vermogen om geluid te dempen, wat is bereikt door beglazing tot 46 mm.


Buitengewone duurzaamheid voor jaren

AEV-tests bevestigen de uitstekende waterdichtheid, luchtdichtheid en windweerstand van dit systeem. Dit garandeert het hoogste niveau van bescherming tegen moeilijke weersomstandigheden.

COR 70 HO is meer dan alleen ramen. Het is een symbool van comfort thuis.

Neem contact op met uw salesmanager voor meer informatie en om de beschikbaarheid van producten te controleren.

*voor een raam van 1000 x 2200 mm met Ug 0,6 glas (HI+ variant), met twee afdichtingen en drie kamers

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens