13 juni, 2024

Cortizo Bifold Plus het nieuwe vouwdeursysteem

Schuifsystemen


We zijn verheugd aan te kondigen dat de nieuwe Cortizo Bifold Plus nu beschikbaar is in het assortiment van Eko-Okna.

Ons nieuwe vouwdeursysteem, de Cortizo Bifold Plus, onderscheidt zich niet alleen door nog slankere profielen dan alle tot nu toe beschikbare systemen. Het kenmerkt zich ook door het gebruik van een thermische onderbreking, wat niet typisch is voor standaard schuifoplossingen. Wat kunnen we nog meer verwachten van de Bifold Plus?

De thermische isolatie op een niveau van 0,8 (W/m²K) draagt bij aan comfortabel wonen, evenals de grote hoeveelheid daglicht die vouwsystemen bieden door ruimtes te scheiden zonder muren te bouwen.

– De veelzijdigheid ervan blijkt uit de mogelijkheid om 7 vleugels te combineren, die naar binnen of naar buiten in verschillende configuraties kunnen worden gesloten. Tweezijdige compensatieprofielen helpen hierbij, door zelfs grote ongelijkheden te compenseren en een soepele beweging van deze grote oplossingen te garanderen – benadrukt Michał Obrusnik, Product Manager aluminium bij Eko-Okna.

Het systeem maakt het gebruik van een verlaagde drempel en een lineaire afvoer mogelijk terwijl de standaarddrempel behouden blijft. De Bifold Plus beschikt ook over een dubbel laagsysteem met stabilisator, dat zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling van de vleugel tijdens het openen en sluiten. Dit garandeert jarenlang probleemloos gebruik van het product.

Het is een uitstekend idee voor nieuwe terrasdeuren en originele binnendeuren.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067