07 juli, 2023

De zomer die u wilt. Nieuwe producten onder onze horren

horren


Aanpassing is het belangrijkste motto van de nieuwe voorstellen van Eko-Okna voor deze zomer. Aanpassing aan het raam, aan de kamer, aan de visie van de klant.

De veranderende markt voor raam- en deurschrijnwerk vraagt om alternatieve oplossingen. Ons assortiment wordt uitgebreid met meer glasvezelhorren waarmee u binnen enkele minuten en tegen geringe kosten kunt genieten van muggenvrije avonden.

De PG/SZ hor is een product dat u gemoedsrust geeft. Het is compatibel met Aluplast en Salamander systemen. Het heeft een 5 x 7 mm borstelafdichting en handgrepen voor eenvoudige installatie.

Prime en Prime Flat horren betekenen een revolutie op het gebied van insectenbescherming voor eigenaars van houten raamkozijnen. Ze zijn compatibel met ramen uit de Naturo 68, Naturo 76 en Naturo 88 series. Het speciale frame met een slank ontwerp past op de meeste rolluiken. De veelzijdigheid van de oplossing wordt versterkt door de mogelijkheid van een borstelafdichting aan de binnenzijde aan de voorkant en de periferie.

Het Prime Flat kozijn kan ook met succes gebruikt worden voor ramen met Belgisch profiel. Op verzoek kan de druipkap worden verwijderd, maar deze informatie moet bij de bestelling worden doorgegeven.

– Moderne horren beschermen ons niet langer alleen tegen insecten. Ze bieden ook bescherming tegen smog of bepaalde allergenen. De onconventionele technologieën van Eko-Okna helpen u te profiteren van de voordelen van horren, ongeacht het type schrijnwerk. Soms is het niet eens nodig om een net op het raam te plaatsen – zegt Natalia Krzykała, productmanager voor horren bij Eko-Okna.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens