25 juni, 2024

Dexxo Compact 750 io: gemak voor fabrikanten, distributeurs en gebruikers

garagedeuren


Onze nieuwe aandrijving voor sectionale deuren, de Dexxo Compact 750 io, zal niet alleen door gebruikers maar ook door installateurs worden geprezen.


De Dexxo Compact 750 io verschijnt steeds vaker in aandrijvingen en accessoires voor garagedeuren. Dankzij het gebruiksgemak kan het een hit worden onder zowel distributeurs als gebruikers.


De klant krijgt een eenvoudig te gebruiken en betrouwbare aandrijving

– De prioriteit ligt altijd bij de tevredenheid van de eindklant met het product – benadrukt Janusz Fałowski, productdirecteur voor deuren.

De Dexxo Compact 750 io heeft vele verborgen functies en gemakken, waaronder een minimaal energieverbruik in de stand-bymodus, automatische stop bij obstakels en fabriekspaarafstandsbedieningen en geïntegreerde LED-verlichting in de behuizing.

Mogelijke extra uitrustingsopties zijn fotocellen, een noodstroomaccu en integratie met het slimme thuissysteem op basis van de TaHoma® switch. Dankzij de integratie met het slimme thuissysteem kunnen we de deur op afstand bedienen.


Programmeren in minder dan 90 seconden

Distributeurs verwachten een eenvoudige installatie en bediening. De Dexxo Compact 750 io voldoet aan deze eisen.

– Het initialiseren van de aandrijving vereist alleen het indrukken van de 'set'-knop, die de Plug&Play-procedure activeert. Even belangrijk is de compatibiliteit met de Serve-e-Go-applicatie. In geval van een storing kan de service op afstand verbinding maken met de aandrijving, waardoor het proces van het identificeren van de storing en het herstellen van de functionaliteit van de garage wordt versneld – zegt Przemysław Kuczera, ontwerper van sectionale deuren.

Neem contact op met onze verkoopafdeling om het volledige aanbod van sectionale deuren te ontdekken. Wij herinneren eraan dat alle gedetailleerde productinformatie te vinden is op het benefit kennisplatform.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067