17 januari, 2022

Econoline - een nieuwe dimensie van het interieur

Ramen

Econoline
Econoline

Er is weer een aluminium systeem aan ons aanbod toegevoegd - Econoline. Het systeem heeft geen thermische onderbreking en is daarom bedoeld voor interne gebouwen. Het kan met succes worden gebruikt als deur, maar ook als scheidingswand. Het systeem heeft een diepte van 51 mm en maakt het gebruik van vullingen in het bereik van 4 - 34 mm mogelijk.

econoline
Technische specificaties:
Het aanbod wordt gecompleteerd door ramen met zeer duurzaam Roto beslag en de standaard handgrepen en scharnieren zijn in de kleur van het houtwerk gespoten. Kom meer te weten over het nieuwe systeem door contact op te nemen met onze verkoopafdeling.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens