05 juli, 2022

EcoSun 6 voor de prijs van EcoSun 70? Nu is het mogelijk

ekosun

Statistieken tonen aan dat ondanks zijn zeer goede thermische eigenschappen en enorme bouwmogelijkheden, het EkoSun 6 profiel niet erkend wordt op de markt zoals bijvoorbeeld de EkoSun 70. In dit artikel zullen wij de belangrijkste parameters en kenmerken presenteren die het genoemde EkoSun 6 profiel onderscheiden van onder andere, omdat wij denken dat het echt de moeite waard is! Vooral omdat er momenteel een promotie is: EkoSun 6 voor de prijs van EkoSun 70.

EkoSun 6 - goede warmte- en geluidsisolatie is een pluspunt

EkoSun 6 combineert goede thermische en akoestische eigenschappen. Door gebruik te maken van het Ultimate afstandhouder en een 3-voudig beglazingspakket kunnen hoge thermische isolatieparameters worden bereikt. Dit betekent dat het EkoSun 6 systeem wordt aanbevolen voor moderne energie-efficiënte bouw.

Dankzij de 81 mm diepe raamprofielen kunnen in dit systeem 3-kamer beglazingspakketten tot 54 mm dik worden geplaatst. Wat betekent dit? Zulke brede en diepe profielen zijn: Bovendien vermindert het gebruik van een warm afstandhouder in het EkoSun 6-systeem het risico van tijdelijke condensatie van waterdamp. Enerzijds voorkomt het warme afstandhouder op doeltreffende wijze het ontsnappen van afdichtingsgassen naar de atmosfeer, en anderzijds voorkomt het het binnendringen van lucht en waterdamp in de ruimte tussen de ruiten. Ramen gemaakt met het EkoSun 6 systeem zijn uiterst duurzaam en luchtdicht. Zelfs in geval van extreem weer zal het water niet in het gebouw dringen..

EkoSun 6 – veiligheid is belangrijk

Naast de hoge thermische en akoestische parameters zijn de EkoSun 6 ramen ook uitgerust met een uitstekende set randbeslag. Standaard is het raam voorzien van anti-diefstal sluitingen op elke vleugel en pinnen met instelbare druk, waardoor het moeilijk is om in het huis in te breken.

Hecht uw klant waarde aan huisbeveiliging? Bied hem aan:

EkoSun 6 en EkoSun 70 – vergelijken en kiezen

Het EkoSun 6 raam- en deursysteem heeft ongetwijfeld vele voordelen. Het is een goede oplossing voor wie waarde hecht aan een hoge thermische en akoestische isolatie. Ze hebben ook het voordeel van een modern design, grote beglazingsmogelijkheden en inbraakveilige oplossingen.

Maar hoe verhoudt dit systeem zich tot EcoSun 70? Kijk eens naar de tabel.

Tabel. EkoSun 70 en EkoSun 6 – vergelijking.


EkoSun 6 voor de prijs van EkoSun 70 - profiteer van de aanbieding van Eko-Okna

Bent u geïnteresseerd in het EkoSun 6 raam- en deursysteem? Mooi zo! Er is zojuist een speciale aanbieding gelanceerd bij Eko-Okna: nu kunt u EkoSun 6 krijgen voor de prijs van EkoSun 70. Wilt u meer weten? Bekijk het en maak een offerte bijeko4u.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens