06 april, 2023

Een revolutie op de markt voor PVC-ramen

Ramen

greenEvolution Flex
greenEvolution Flex

Salamander greenEvolution Flex is de nieuwste ontwikkeling in de productie van PVC-systemen. Dankzij zijn energie-efficiënte en milieuvriendelijke technologie is het een product dat een uitstekende warmte-isolatie combineert met zorg voor het milieu.

PVC-ramen zijn een populaire keuze voor veel mensen vanwege hun duurzaamheid, energie-efficiëntie en onderhoudsgemak. De materialen die voor de vervaardiging ervan worden gebruikt, kunnen echter soms stoffen bevatten, zoals ftalaten en weekmakers, die mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu. Daarom is een kunststofraam van een materiaal dat vrij is van deze stoffen een veilige keuze. Dit is vooral belangrijk bij installatie in gebouwen zoals scholen, woningen en kantoren.

Dat geldt voor het Salamander greenEvolution Flex systeem, dat nieuw is in ons assortiment. De bij de productie gebruikte materialen bevatten geen ftalaten en weekmakers, waardoor het verschilt van andere PVC-systemen. Hierdoor zijn producten die in dit systeem zijn vervaardigd niet alleen milieuvriendelijk, maar worden ze ook gekenmerkt door een hoge duurzaamheid. Raamkozijnen zijn sterker en meer UV-bestendig, waardoor ze lang meegaan en de behoefte aan reparatie en vervanging minimaal is.

Energie-efficiëntie is een ander kenmerk dat de ramen van deze serie onderscheidt. Dankzij de gebruikte moderne oplossingen bereikt Salamander greenEvolution Flex een zeer lage warmteoverdrachtscoëfficiënt, wat zich vertaalt in besparingen op de verwarmingsrekening. Het systeem voldoet ook aan de criteria voor producten die in aanmerking komen voor financiering in het kader van het programma Clean Air 3.0.

Samengevat is Salamander greenEvolution Flex een product gemaakt van PVC-materiaal van de hoogste kwaliteit, gekenmerkt door een lange levensduur, veiligheid voor de gezondheid en zorg voor het milieu. Het is een innovatieve oplossing die ongetwijfeld toepassing zal vinden in zowel de woningbouw als de grootschalige bouw.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens