06 november, 2023

Eko-Okna servicetechnici op expeditie naar 2164 m boven zeeniveau

Ramen


Eind oktober 2023 maakten de servicetechnici van Eko-Okna een unieke expeditie naar de Guttenberghaus-hut op 2164 m boven zeeniveau in de Salzburger Alpen in Ramsau am Dachstein, Oostenrijk.

De taak van onze getalenteerde technici, Michał Miczek en Aleksander Mierzwa, was het installeren van compensatiekleppen in de ramen. Dankzij hun vastberadenheid en ervaring lukte dit al bij hun eerste bezoek aan de berghut.

Het is echter belangrijk om op te merken dat ze gedeeltelijk te voet naar de locatie gingen en 2,5 uur lang op en neer liepen met hun uitrusting en de benodigde materialen om de reparatie uit te voeren.

Dit bevestigt dat ons team voorbereid is op de meest veeleisende uitdagingen.

Volg ons nieuws om op de hoogte te blijven van de volgende avonturen van de onderhoudstechnici van Eko-Okna.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens