09 juli, 2024

Eko-Okna verhoogt de productiecapaciteit – express levering van houten producten in 3 weken!

Houten ramen

Eko-Okna versnelt het productietempo, waardoor de levertijd van houten timmerwerk wordt verkort van 4 naar slechts 3 weken. Deze opmerkelijke prestatie is het resultaat van intensieve inspanningen om onze productiecapaciteiten te vergroten en de klantenservice te verbeteren.


Waarom kiezen voor Eko-Okna?

Express levering

Onze prioriteit is om producten van de hoogste kwaliteit in de kortst mogelijke tijd te leveren. Dankzij het nieuwe productieplan kunnen we bestellingen voor houten ramen en deuren binnen slechts 3 weken uitvoeren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat alle projecten zonder onnodige vertragingen worden voltooid.

Energiezuinig, natuurlijk en stevig

Houten timmerwerk is synoniem met klassieke stijl en elegantie. De producten van Eko-Okna onderscheiden zich door hun duurzaamheid en esthetiek dankzij zorgvuldige houtbewerking. Onze houten ramen en deuren zijn een langetermijninvestering die elk interieur verrijkt en een uniek karakter geeft.

Een rijkdom van kleuren

We hebben een breed scala van kleuren en afwerkingen voorbereid. Ons aanbod omvat een scala aan beitsen, RAL-kleuren, evenals heldere lak en impregneermiddel. Voor degenen die de natuurlijke uitstraling van hout waarderen, bieden we timmerwerk in onbehandeld hout.

Neem vandaag nog contact met ons op!

We nodigen u uit om contact op te nemen met onze verkoopvertegenwoordigers, die u graag de details van ons aanbod presenteren en u helpen bij het kiezen van de beste oplossingen. We staan ​​tot uw beschikking via zowel onze hulplijn als het contactformulier op onze website.

Wacht niet – neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van de express levering van bestellingen voor houten ramen en deuren. Met Eko-Okna realiseert u uw projecten sneller dan ooit!

Contact

Hulplijn: +31 202 490 999
Contactformulier: https://ekookna.nl/ekonl/contact/verkoopafdeling-export-e31#kontakt

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067