20 mei, 2024

Eko-Okna Voordelenplatform: Jouw Bron van Kennis en Zakelijke Ontwikkeling!

benefit


Heb je je ooit afgevraagd hoe je gemakkelijk op de hoogte kunt blijven van de nieuwste informatie over Eko-Okna-producten en technische kennis kunt opdoen? Zo ja, dan hebben we geweldig nieuws voor je!


Het Eko-Okna Voordelenplatform is een initiatief dat speciaal is gecreëerd voor werknemers en distributeurs, waardoor ze de voordelen kunnen maximaliseren en kennis binnen handbereik hebben, toegankelijk na het inloggen.

Het Voordelenplatform is een plek waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om je vaardigheden te ontwikkelen.


Kenniszone voor Distributeurs

In de kenniszone krijg je exclusieve toegang tot een educatief platform waar regelmatig nieuwe educatieve materialen worden gepubliceerd.


Productzelfstudie

Dankzij duidelijke en boeiende materialen kun je je verdiepen in de details van de producten. Ongeacht je ervaringsniveau, helpen ze je om je kennis over de innovatieve oplossingen die worden toegepast in de productie van raamkozijnen uit te breiden.


Certificaten

Het Voordelensysteem bevat alle nodige informatie over normen, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat ze investeren in geteste en hoogwaardige producten.


Vergelijkingstool en Technische Catalogus

Het vinden van de beste oplossing voor de behoeften van de klant wordt eenvoudiger dan ooit met speciale tools waarmee je de technische details van de producten grondig kunt leren kennen.


Webinars

Het Voordelenplatform is ook een plek waar experts tips delen tijdens webinars over het effectief promoten van producten en het aanpassen van het aanbod aan de behoeften van klanten.


Hoe Aan Te Sluiten?

Bezoek eenvoudig de website benefit.ekookna.com en registreer je in het eko4u-systeem. Zo krijg je gemakkelijk toegang tot alle beschikbare tools.

Als je vragen hebt, stuur ons dan een e-mail benefit@ekookna.com

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens