26 september, 2023

EkoGreen deurpanelen met reliëf, panelen voor vullingen onder borstweringen, aanvullingen en binnenluiken – de complete set producten in Italiaanse stijl nu in ons aanbod.

deuren


Een verbluffende entree is iets, wat elk huis, kantoor en flat verdient. Wij introduceren nu een breed assortiment reliëfpanelen en compatibele aanvullingen: panelen voor vullingen onder borstweringen en binnenluiken. Allemaal met de beste prestaties en met zorg voor de natuur.

EkoGreen is een merk, dat ecologie en duurzaamheid combineert in een unieke aantrekkelijke vorm, geïnspireerd door het klimaat van het Italiaanse Apennijns schiereiland.

Deurpanelen met infrezingen en aanvullende panelen voor vullingen onder borstweringen (Sottotraversi). Zijpanelen en binnenluiken (Scuretti) bekoren steevast met een natuurlijke schoonheid, die op talloze manieren aan uw wensen kan worden aangepast.

– Wij leggen vooral de nadruk op reliëfdeurpanelen, omdat dit het antwoord is op de behoeften van onze klanten – benadrukt Maciej Zajda, onze inkoopspecialist. – We hebben het hier te maken met een echt onconventioneel product. De deuren zijn stilistisch prachtig. Ze zijn verkrijgbaar met een groot aantal verschillende afwerkingen, zoalskoperen, aluminium en stenen versieringen, en beglazing met 33.1 veiligheidsglas. Verder zijn er passende panelen voor vullingen onder borstweringen, zijpanelen en binnenluiken, allemaal met uitstekende thermische en ecologische parameters.

De gebruikte technologieën zijn van groot belang voor de esthetiek en bruikbaarheid, die EkoGreen biedt. De naam zelf verwijst naar de buitengewone milieuprestaties van de oplossingen. Alle EkoGreen-producten zijn gebouwd op Hydro Exterior HDF-platen, waardoor ze betere thermische waarden en een grotere waterbestendigheid hebben.Deurpanelen, zijpanelen en de panelen voor vullingen onder borstweringen zijn gevuld met XPS, wat resulteert in een 40% betere thermische isolatie, terwijl het gewicht van de producten met ongeveer 30% wordt verminderd in vergelijking met typische andere, soortgelijke producten, die op de markt verkrijgbaar zijn.

– Alle EkoGreen-elementen worden beschermd met PVC-Acryl technologiefolies. Dit is een meerlaagse bekleding, die weerstand tegen mechanische schade garandeert en bestand is tegen een breed temperatuurbereik. Bovendien maakt een zulk oppervlak het mogelijk, om driedimensionale decoraties te maken – somt de heer Maciej de voordelen van EkoGreen op en voegt eraan toe: – EkoGreen zal jarenlang een lust voor het oog zijn.

De panelen zijn duurzaam en esthetisch aantrekkelijk en passen goed in huizen in rustieke stijl, terwijl een groot aantal patronen, folies en decoraties ervoor zorgen dat ze zelfs in moderne, minimalistische interieurs passen.De deurpanelen, panelen voor vullingen onder borstweringen en aanvullingen hebben een maximale dikte van 48mm. De luiken zijn 18 mm dik.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens