19 april, 2023

Energeto Neo – een combinatie van innovatieve technologie en stijlvol design

Ramen

Energeto Neo
Energeto Neo

Nu de energieprijzen stijgen en de klimaatverandering om groenere oplossingen vraagt, wordt het zoeken naar besparingen steeds belangrijker. Energeto Neo gebruikt geavanceerde technologie om de thermische isolatie van ramen te verbeteren en zo het energieverbruik in onze huizen aanzienlijk te verminderen.

Energeto Neo is een PVC-systeem met een vlakke vleugel, waardoor een groter glasoppervlak mogelijk is en het raam ook beter kan worden afgedicht, wat, in combinatie met de technologieën – Powerdur Inside en Bonding Inside - een betere warmte-isolatie van het hele raam mogelijk maakt. Bij Powerdur Inside wordt de stalen wapening vervangen door een composietwapening vermengd met glasvezels. Bij Bonding Inside daarentegen wordt de ruit op het profiel gelijmd. Dit vermindert het warmteverlies in de winter en het koudeverlies in de zomer, waardoor de energiekosten dalen.

Een ander innovatief kenmerk van het systeem is de in het kozijn geïntegreerde beveiliging – Safetec Inside – die inbraak voorkomt. De onwrikbare middengroef is een innovatieve oplossing die effectief voorkomt dat gereedschap diep in het kozijn kan worden gestoken, waardoor een gevoel van veiligheid en gemoedsrust ontstaat.

Energeto Neo is niet alleen een vlak schuifraamsysteem met een hoge energie-efficiëntie, maar ook uiterst veelzijdig wat betreft stijl en design. Met zijn decoratieve en duurzame aludec- en woodec-structuren geeft het elke kamer een uniek tintje. Als u een natuurlijke uitstraling wenst, adviseren wij de woodec-structuur, die moeilijk van het natuurlijke materiaal te onderscheiden is. De aludec structuur wordt aanbevolen voor moderne loft interieurs, omdat deze het uiterlijk van aluminium perfect imiteert. Opmerkelijk is ook de uitzonderlijke lichtheid en elegantie van ramen die met dit systeem zijn gemaakt. Dit effect wordt bereikt door het gebruik van smalle en uitgesproken sponningen, die bijna half zo smal zijn als bij andere systemen.

Op de komende bouwbeurs in München presenteert ons bedrijf Energeto Neo als nieuwste product, dat moderne, energiebesparende technologie combineert met stijlvol design.

– Wij nodigen u uit op onze stand in München van 17 tot 22 april, waar u Energeto Neo live kunt zien en meer te weten kunt komen over de unieke kenmerken ervan – zegt Michał Maciejewski, directeur van de verkoop- en inkoopafdeling van Eko-Okna. – Onze specialisten zullen al uw vragen beantwoorden en u laten zien hoe dit product een verschil kan maken voor het comfort en de besparingen in uw huis. Kom en zie zelf waarom Energeto Neo de beste keuze is voor iedereen die op zoek is naar ramen met een hoge energie-efficiëntie, een uitstekend ontwerp en functionaliteit.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens