19 april, 2024

Energiezuinig en duurzaam: nieuwe funderingen van Eko-Okna

Deuren


Met de lente zijn nieuwe funderingen voor PVC balkondeuren, HST terrassystemen en PSK kantel-schuifdeuren naar Eko-Okna gekomen.


Nieuw in ons aanbod zijn de profielen van morgen, die voldoen aan de hoge eisen van de hedendaagse bouw. We hebben de keuze uit twee soorten producten, PhonoTherm 200 en Nyxon. Dankzij deze producten zal het raam stabiel geplaatst worden en niet verzakken.


Waar te beginnen met de voordelen?

PhonoTherm 200 en Nyxon zijn drie keer harder dan materialen van oudere generaties. Ze isoleren en beschermen tegen bevriezing onder deuren en ramen. Dit is vooral belangrijk in het geval van grootschalige systemen die tot de vloer reiken en in regio's waar de temperatuur sterk varieert gedurende het jaar.

– Onze nieuwe fundering is ook een ideale keuze vanuit het perspectief van installateurs. Het kan worden gebruikt op ramen van verschillende materialen, is eenvoudig te bewerken, zelfs met basisgereedschap. Dit maakt de installatie gemakkelijk en snel – zegt Przemysław Bieda, directeur van de verkoopafdeling Polen bij Eko-Okna.


Indeling om verstandig te kiezen

Speciaal voor onze handelaren en distributeurs hebben we een onderscheid gemaakt dat zal helpen bij het bestellen van de juiste diktes en soorten funderingen.


Soorten profielen:

FUNDAMENT_PVC

FUNDAMENT_SLIDE

FUNDAMENT_HST


We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze nieuwe producten.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens