29 september, 2023

evolutionDrive Plus+: het innovatieve PVC schuifsysteem

PVC-systemen


Ruim, vol licht en ruimte voor onze ontwerpideeën – dat zijn de kenmerken van de interieurs waarin evolutionDrive Plus+ verschijnt.

De stevige constructie in combinatie met beslag dat de druk van de vleugel tegen het kozijn verbetert, geven het evolutionDrive Plus+ systeem duurzaamheid en een hoge dichtheid. Hierdoor garandeert de nieuwe schuifoplossing in ons assortiment energiebesparing en comfort.


Effectieve thermische isolatie

De evolutionDrive Plus+ onderscheidt zich door zijn goede thermische prestaties. Het Uw is slechts 0,89 W/m²K*, wat voornamelijk wordt bereikt door het vijfkamer-vleugelontwerp en beglazing tot 49 mm.

Speciaal beslag zorgt voor een verhoogde druk van de vleugel tegen het kozijn langs de hele omtrek, waardoor verlies van luchtdichtheid en warmteverlies wordt voorkomen. De luchtdichtheid wordt ook verbeterd door bijpassende pakkingen op beide vleugels.

– De handgreep kan bij elke vleugelstand in de gesloten stand worden gezet. Het systeem maakt het dus mogelijk om de ventilatie te verbeteren door een kleine opening te creëren. Het is een geweldige ingang voor onze huisdieren – zegt Roman Bober, Product Manager bij Eko-Okna.

De evolutionDrive Plus+ is een uitstekende keuze voor wie energie-efficiëntie van zijn huis belangrijk vindt.Robuuste en vriendelijke constructie

In ons nieuwe systeem hebben we gesloten versterkingen van 1,5 mm en 2,5 mm dik gegalvaniseerd staal gebruikt. Dit heeft het mogelijk gemaakt om de duurzaamheid van de structuur te verhogen en om grote vleugels tot 4,8 m² te gebruiken.

– Dankzij het speciaal geselecteerde beslag en het ontwerp van het systeem zelf, kunnen we de belangrijkste voordelen van de bovenste HST-schuifsystemen bieden, terwijl we het gewicht van de hele oplossing aanzienlijk verlagen. Dit geeft ons een schuifsysteem dat zeer eenvoudig te bedienen is – zegt Roman Bober.

"Robuust" betekent in dit geval niet "moeilijk te bedienen". De evolutionDrive Plus+ opent met weinig moeite, waardoor het systeem geschikt is voor iedereen, inclusief senioren of mensen met een handicap.


Eenvoudig te installeren en esthetisch aantrekkelijk

Bij de productie van de evolutionDrive Plus+ hebben we ervoor gezorgd dat de installatie eenvoudig is, zodat er ook minder onderhoud nodig is. De lage profielen zorgen voor beter daglicht.

– Het gebruik van een gladde V-Super las geeft ons systeem een aantrekkelijk uiterlijk dat goed past bij verschillende interieurstijlen – zegt Marzena Bauerek, Hoofd Marketing bij Eko-Okna.

Neem contact op met uw accountmanager voor een gedetailleerde offerte en om de beschikbaarheid van het product te controleren.

*voor Ug = 0,5, met SWISSPACER Ultimate en raamafmetingen van 1480 x 2180 mm

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067