19 december, 2022

Exclusive AluLine – een nieuwe productlijn voor de smaakbewuste klant

All in One


Wij hebben zojuist een nieuwe lijn hoogwaardige aluminium producten gelanceerd. Exclusive AluLine bestaat uit luxe oplossingen die de meest veeleisende klanten tevreden zullen stellen.

Modern design, energie-efficiëntie en jarenlang ultiem comfort zijn de belangrijkste kenmerken van de Exclusive AluLine lijn. Het is een oplossing die wij hebben gecreëerd als antwoord op de behoeften van de meest veeleisende klanten die waarde hechten aan exclusiviteit, prestige en elegantie.

Het kiezen van raamschrijnwerk voor het hele huis kan handig zijn en hoeft niet het hele assortiment op de markt door te spitten. Zonder gespecialiseerde kennis van de producten kan iedereen die producten kiezen met de beste technische parameters, esthetische kwaliteiten en met een garantie van de hoogste kwaliteit. De Exclusive AluLine bestaat uit oplossingen die aansluiten bij de nieuwste bouwtrends.

– Toen we de Exclusive AluLine-lijn creëerden, hadden we één doel voor ogen – de klant de beste parameters bieden met behoud van de hoogste productstandaard en uitzonderlijke esthetische waarden", zegt Michał Maciejewski, directeur van de afdeling verkoop en aankoop bij Eko-Okna S.A.

De Exclusive AluLine omvat de prestigieuze Decalu 88 Hidden schuiframen, het Cor Vision Plus schuifsysteem en de innovatieve Despiro aluminium deur.

– Exclusive AluLine is een investering die op lange termijn voordelen oplevert in de vorm van energiebesparing en voelbaar gebruikerscomfort. De uiterst designvolle vorm en het ontbreken van overbodige details laten de gebruiker de luxe ervaren die hij of zij verdient – voegt Michał Maciejewski, directeur van de verkoop- en aankoopafdeling van Eko-Okna S.A., toe.

De exclusieve AluLine productlijn bespaart niet alleen de tijd nodig om een schrijnwerk te kiezen, maar vooral een garantie voor de beste parameters en een consistent uiterlijk van ramen en deuren.

Opnieuw geven wij onze klanten de zekerheid van de hoogste kwaliteit en gemak dankzij de mogelijkheid om alle schrijnwerkonderdelen bij één fabrikant te bestellen.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens