14 juni, 2022

FENSTERBAU FRONTALE 2022 - Laten we elkaar ontmoeten

eko4u

Bent u een ondernemer, manager of werkt u in de kozijnindustrie? Wilt u meer weten over de nieuwe mogelijkheden die de e-commercemarkt biedt? De komende vakbeurs FENSTERBAU FRONTALE 2022 in Neurenberg zal een goede gelegenheid zijn om ervaringen uit te wisselen.

Het vakantieseizoen staat voor de deur, maar toch is het de moeite waard om de internationale vakbeurs FENSTERBAU FRONTALE, die van 12 tot 15 juli in Neurenberg wordt georganiseerd, bij te plannen. Dit is een evenement dat bij elke editie meer en meer bedrijven en specialisten uit de kozijnindustrie .Dit jaar mag het eko4u team ook niet missen.

eko4u – laten we het hebben over e-commerce oplossingen in de industrie

Wilt u online klanten aan uw bedrijf binden, maar weet u niet hoe? Bent u op zoek naar nieuwe oplossingen om uw werk te verbeteren? Ontmoet ons op de beurs in Neurenberg en wij zullen u helpen een doeltreffende oplossing voor uw bedrijf te vinden. Bekijk onze video-uitnodiging en overtuig jezelf dat het de moeite waard is om hier te zijn!

eko4u -laten we de applicatie voor de première leren kennen

Het is al een traditie dat eko4u tijdens deze evenementen zijn oplossingen voorpremièreert. En deze keer, zal het niet anders zijn. Bezoek onze stand en probeer als een van de eersten onze nieuwigheid uit, die binnenkort van invloed zal zijn op de efficiëntie van uw bedrijf.

Een rondleiding door ons bedrijf vanuit Neurenberg? Onmogelijk, maar toch!

Iedereen die onze stand bezoekt, krijgt de kans om zich virtueel naar het terrein van de firma Eko-Okna te bewegen - en dat allemaal dankzij de VR-bril. "Als je in ons bedrijf rondloopt, zie je hoe ontwikkeld en modern ons bedrijf is. U bezoekt onder meer productiehallen en ziet hoe het werk er op kantoor uitziet.

FENSTERBAU FRONTALE 2022 – waarom is het de moeite waard om hier te zijn?

Fensterbau Frontale is een beurs die wordt bezocht door bedrijven van over de hele wereld. Het is een plek waar:

Ontmoet ons bij FENSTERBAU FRONTALE 2022

12-15 lipca 2022

Hal 7, stand 7-127 (Eko-Okna S.A.)

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens