15 mei, 2023

FIT SHOW 2023 – Laten we elkaar ontmoeten en in gesprek gaan

BOUWBEURS


Vorig jaar maakten we een succesvol debuut in Birmingham, het was een vruchtbaar evenement voor ons met veel nieuwe contracten. Dit jaar zullen wij er zijn met nog meer kracht en speciaal voorbereide innovaties.

Al op 23 mei 2023 zullen wij aanwezig zijn op een van de grootste industriële evenementen in het Verenigd Koninkrijk. We zijn onlangs teruggekeerd uit München, waar we opnieuw hebben geleerd dat beurzen niet alleen een gelegenheid zijn om de nieuwste oplossingen te laten zien, maar vooral een gelegenheid om klanten en zakenpartners te ontmoeten.

– Het zijn het directe contact en de persoonlijke gesprekken die ons in staat stellen de behoeften en verwachtingen van onze contractanten beter te begrijpen – aldus Alina Staniszewska, plaatsvervangend hoofd van de marketingafdeling.

FIT SHOW brengt enkele honderden exposanten uit de hele wereld samen, die net als wij de nieuwste oplossingen in de branche presenteren. Op onze stand zullen bezoekers vleugelsystemen zien die speciaal voor de Engelse markt zijn bedoeld, grote glasconstructies en Despiro Pivot draaideuren.

– Wij zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe vleugelsystemen zeer goed ontvangen zullen worden vanwege hun functionaliteit en energie-efficiëntie. Er zullen ook veel inspirerende ontwerp- en kleursuggesties zijn op onze stand – voegt Jakub Głowacki, UK Market Development Manager, toe.

Specialisten van de afdeling eko4u zullen nieuwe oplossingen presenteren die u in samenwerking met Eco-Windows kunt gebruiken.


1. eko4u gecreëerd met het oog op online samenwerking.

Het is niets meer dan een applicatie (software) voor het creëren en beheren van aanbiedingen. U kunt hier meer vinden.


2. window4u is meer dan het online visitekaartje van een bedrijf.

Het is een plek waar klanten van de lokale markt gemakkelijker naar uw bedrijf kunnen zoeken. En wat trekt hen aan in window4u? De mogelijkheid om uw producten te visualiseren, dankzij augmented AR technologie.


3. benefit4u – onze online ondersteuning voor het verwerven van branchekennis.

Hier vindt u het opleidingsmateriaal en de documentatie die u nodig hebt voor uw werk. Lees hier meer over ons e-learning platform.

Wij hebben ook veel verrassingen voorbereid voor klanten, zakenpartners en geïnteresseerden in ons aanbod. Als u meer wilt weten over Eko-Okna, onze producten of innovatieve oplossingen, bezoek dan onze beurs. Wij staan op standnummer R71 in hal 9.


Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens