12 april, 2023

Geef uw garage de beste ingang. Kies voor INFINITI deuren

Garage roldeuren


Veiligheid en isolatie zijn twee van de belangrijkste aspecten waar we naar kijken bij het kiezen van een garagedeur. INFINITI is niet alleen een veilige, maar ook een betrouwbare oplossing die de grootste opening in het gebouw – de garagedeur – effectief beschermt.

Wij gebruiken 40 mm dikke panelen in onze producten, die een uitstekend compromis vormen tussen isolatie en prijs. Het gebruik van panelen alleen is echter niet alles, want ook de perimeterdichting is een belangrijk aspect, dat het warmteverlies naar buiten beïnvloedt. De deur is standaard voorzien van een pakking, maar als u nog meer isolatie wenst, kunt u een thermische afdichting gebruiken, die de warmteoverdrachtscoëfficiënt aanzienlijk verbetert met maximaal 12%.

Onze INFINITI sectionaaldeuren worden aangeboden in drie rails, zodat ze ideaal kunnen worden aangepast aan bestaande of geplande installatieomstandigheden.

De installatie van garagedeuren kan een tijdrovende en lastige klus zijn, maar niet met INFINITI sectionaaldeuren. De deurcomponenten zijn voorgemonteerd, waardoor het installatieproces ter plaatse veel sneller en gemakkelijker verloopt. Dit is geweldig nieuws voor klanten die op zoek zijn naar snelle en efficiënte oplossingen. Dit is echter niet het enige voordeel van INFINITI deuren. Productveiligheid is voor ons een prioriteit. Daarom zijn onze sectionaaldeuren uitgerust met een aantal oplossingen die niet alleen zorgen voor veiligheid in het gebruik, maar ook voor bescherming tegen mogelijke schade.

Deurpanelen met VINGERBESCHERMING zijn een van de vele innovatieve kenmerken van onze deuren. Ze maken het veilig om de deur te gebruiken zonder het risico dat vingers bekneld raken bij het sluiten. En dat is nog niet alles. Een ander veiligheidskenmerk voorkomt dat de vleugel valt als de torsieveer breekt. Het X-systeem maakt gebruik van een zogenaamd dubbel veersysteem, dat de deur beschermt bij een breuk van de trekveer. Bovendien zijn de deurautomaten uitgerust met een amperometrische krachtmeting, waarmee obstakels kunnen worden gedetecteerd en de deurbeweging kan worden omgekeerd. En optionele fotocellen verhogen de veiligheid van de gebruiker nog verder.

Wij bieden ook de keuze uit vele verschillende afwerkingen. De deurvleugels kunnen worden gepersonaliseerd door te kiezen voor een van de voorgestelde structuren, zoals houtlook of glad. Deze structuren zijn ook verkrijgbaar met reliëf, zodat u poorten met een eigen karakter en stijl kunt creëren. Wij bieden ook vele interessante afwerkingen, zoals spuiten met een RAL-kleur, fineren met een van de vele beschikbare ontwerpen en stijlvolle beglazing. Dit alles maakt INFINITI-poorten de ideale oplossing voor klanten die op zoek zijn naar producten die veilig en functioneel zijn en een individueel karakter hebben.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens