16 april, 2024

Geïntegreerd muggennet FlyScreen voor schuifsystemen MasterPatio

Horren


De dagen worden langer en warmer, maar voor veel mensen zijn insecten een vervelend probleem dat mensen kan ontmoedigen om hun terrasdeuren te openen. Daarom presenteert Eko-Okna met trots een nieuwigheid in ons aanbod – een FlyScreen geïntegreerd muggennet compatibel met MasterPatio schuifsysteem. 


Het FlyScreen muskietennet is het antwoord op de behoeften van klanten die willen genieten van de frisse lucht zonder angst voor ongewenste insecten. Deze oplossing beschermt niet alleen effectief het interieur van het huis, maar wordt ook gekenmerkt door zijn gebruiksgemak en elegante design. 


Perfecte bescherming en behouden zicht

Het FlyScreen muskietennet is ontworpen om effectieve bescherming te bieden tegen insecten zonder het prachtige uitzicht te verstoren. Dankzij de integratie met het MasterPatio systeem is het muskietennet onzichtbaar in het dagelijks gebruik en verstopt het zich discreet in het frame wanneer het niet nodig is.


Eenvoudige bediening en makkelijk onderhoud

Dankzij het minimalistische plissé design en het eenvoudige mechanisme, wordt het gebruik van een muggennet intuïtief en aangenaam. FlyScreen garandeert niet alleen een effectieve bescherming tegen insecten, maar zorgt ook voor een eenvoudige bediening. Bovendien is het ontwerp makkelijk te onderhouden, waardoor het heel gemakkelijk is om het in perfecte staat te houden.


Waarom FlyScreen kiezen?

De beslissing om een FlyScreen muggennet te installeren is een investering in uw comfort en uw eigen gemak. Hier zijn een paar redenen, hier zijn enkele redenen waarom je voor deze specifieke oplossing:

Maak kennis met de FlyScreen Eco-Window geïntegreerde klamboe en geniet van zomeravonden zonder bang te hoeven zijn voor insecten aanvallen. Profiteer nu van deze uitstekende mogelijkheid door te kiezen voor de installatie van een muggennet bij de installatie van uw MasterPatio schuifdeur. Het is niet mogelijk om later een muggennet te monteren op een deur die al geïnstalleerd is. Wacht niet langer – maak het jezelf vandaag nog gemakkelijk! 

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens