14 juni, 2023

Glass Barrier – genieten van het uitzicht zonder barrières

Ramen


Glass Barrier is een innovatieve glazen balustradeoplossing waarmee u kunt genieten van een prachtig uitzicht vanaf uw balkon of terras, terwijl de veiligheid gewaarborgd blijft.

Een van de belangrijke elementen waar we naar kijken bij het kiezen van balustrades is de draagkracht. We willen niet alleen dat het product er esthetisch mooi uitziet, maar ook dat het sterk en veilig is voor de gebruikers. Glass Barrier is een stevig geconstrueerd product, gemaakt van gehard gelaagd glas dat beschermt tegen uitvallen.

– Bij ons bedrijf geloven we dat iedereen een veilige en functionele thuisruimte verdient. Daarom hebben we Glass Barrier glazen balustrades in ons assortiment opgenomen, die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en geschikt zijn voor wie op zoek is naar moderne en veilige oplossingen – zegt Marzena Bauerek, hoofd marketing.

Glass Barrier-balustrades zijn verkrijgbaar in aluminium en PVC systemen en in verschillende afmetingen, tot breedtes van 3 meter, hoogtes van 300 mm en 900 mm voor aluminium systemen en 900 mm en 1000 mm voor PVC systemen. De glasvulling kan worden gemaakt van helder of mat glas met een dikte tussen 12 en 22 mm, en de bovenrand kan worden beschermd met een aluminium strip. Glass Barriers worden rechtstreeks op raamprofielen in enkele en dubbele raamconstructies gemonteerd en in afgewerkte vorm aan de klant geleverd.

Glass Barrier is de ideale oplossing voor wie van moderne en functionele oplossingen houdt. De stevige constructie en het glas van hoge kwaliteit bieden bescherming tegen uitval, terwijl het licht vrij naar binnen kan stromen. Glazen balkons doen het goed in verschillende ruimtes, waaronder flats, kantoren en andere openbare ruimtes.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens