13 maart, 2024

Guten Tag! We gaan naar de FENSTERBAU FRONTALE 2024 in Neurenberg!

BEURZEN


Van 19 tot 22 maart vindt in Duitsland de internationale beurs FENSTERBAU FRONTALE 2024 plaats. Samen met de grootste bouwbedrijven zullen we er ook zijn met de producten van Eko-Okien.

De traditie van de Neurenbergse beurs gaat terug tot 1949, toen lokale glas- en raamproducenten, vanwege financiële problemen, besloten om een beurs te organiseren voor gebruikte machines en gereedschappen. Tegenwoordig, om de twee jaar, komen bedrijven die gespecialiseerd zijn in raam-, deur-, gevel- en houtbewerking samen om te laten zien wat ze het beste te bieden hebben.

In 2022 verschenen 28.500 gasten uit meer dan 100 landen en 708 exposanten uit 33 landen op 13 tentoonstellingshallen.

Hoe onderscheid je jezelf in de menigte van zoveel bedrijven? Bij Eko-Okien weten we dat een indrukwekkende stand de basis is.

– In Neurenberg zetten we in op houten producten. Daarnaast zal er schrijnwerk van aluminium en PVC zijn in vijf tinten roze. De paviljoen zelf zal klassiek zijn in de bedrijfskleuren, namelijk wit en lichtblauw – kondigt Marzena Bauerek, marketing manager bij Eko-Okien, aan.

Het uiterlijk trekt gasten aan, maar het is het uitgebreide aanbod en de kwaliteit van onze producten die hun harten wint. Op FENSTERBAU FRONTALE zal men een houten raam voor passief bouwen kunnen zien, de Naturo 92, en een houten hoek schuifsysteem HST. Dit zijn slechts twee van de vele voorstellen.

– In West-Europa houden klanten ervan om te experimenteren met schrijnwerk, daarom nemen we veel designer producten mee, zoals de draaideuren Pivot of Cortizo systemen. In vier tinten roze en met toevoegingen zoals een vingerafdruklezer, moeten ze een verbluffende indruk maken – vertelt Michał Obrusnik, productmanager aluminium.

Zoals altijd zullen we met koffie wachten, nieuwigheden uit de wereld van open raamwerk en informatie over samenwerking met ons. We zullen ook onze unieke tools presenteren die zijn gewijd aan e-commerce.

Het bedrijfs paviljoen heeft nummer 7A-514 en bevindt zich in hal 7A.

We nodigen u uit om onze profielen op Facebook, Instagram, LinkedIn te volgen en onze website te bezoeken.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens