18 januari, 2023

Het ongeëvenaarde CORTIZO CASEMENT systeem nu in ons assortiment

Aluminium ramen


Naar buiten opengaande ramen bieden geweldige ontwerpmogelijkheden. Ze vergemakkelijken de ruimteplanning. Ze zijn een ideale oplossing voor kleine kamers, waar de ongebruikte ruimte rond het raam op elke gewenste manier kan worden ingericht. Ramen in het Casement-systeem zijn voornamelijk bestemd voor de Britse markt.

De nieuwigheid die wij in ons aanbod hebben opgenomen, sluit aan bij de nieuwste trends op de markt met betrekking tot de montage van het raam en het kozijn. Dankzij deze oplossing krijgt de klant veel meer licht in zijn interieur.

– Cortizo openslaande ramen zijn de juiste keuze voor klanten die op zoek zijn naar naar buiten openende raamsystemen. Klanten die de populaire schuifsystemen van Cor Vision al in hun huis hebben geïnstalleerd, krijgen door te investeren in Cortizo openslaande ramen een consistent uiterlijk van het schrijnwerk in de hele investering – zegt Michał Maciejewski, directeur van de verkoop- en inkoopafdeling.

Onder de aluminium openslaande ramen is er momenteel geen beter product op de markt. De prijs is betaalbaar en de prestatie-eigenschappen worden op het hoogste niveau gehandhaafd. 


CORTIZO CASEMENT is niet alleen een naar buiten openend raam, maar ook:


Het systeem heeft 4 soorten vleugels:


Cortizo Casement

Parameters:

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens