30 november, 2023

Het VS Z : het premium ZIP-scherm

ROLLUIKEN


Het nieuwe soort rolluik, de zip-screen VS Z, is de eerste stap om een grote marktniche aan te spreken. Door het robuuste screen rolluiksysteem te veranderen in een premium product, kunnen we meer klanten overtuigen om te kiezen voor indrukwekkende prestaties in een opwindend pakket.

– Ik heb onze verkopers op het hart gedrukt om klanten altijd te informeren over het VS Z rolluik en de voordelen ervan – zegt Michal Maciejewski, Directeur Verkoop en Inkoop. – Het ZIP-scherm is een oplossing die is gemaakt voor grote beglazingen in kantoren en openbare gebouwen, maar die net zo goed werkt in typische huizen en flats waar de glazen scheidingswanden kleiner zijn. Het rolgordijn beschermt tegen hitte, beschermt tegen licht, is luchtdicht genoeg om als horren te dienen en is gecertificeerd om de impact van een bal die door een kind wordt geschopt te weerstaan.

De VS Z is een ZIP-rolgordijn, wat betekent dat de stof als een rits in geleiders is geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het gelijkmatig wordt opengeritst en zo stevig met de structuur is verbonden dat noch insecten, noch de zon er doorheen schijnt. De stoffen zijn gemaakt van een combinatie van glasvezel en PVC en bieden een rijke esthetiek en verschillende mate van zonwering. Het gebruik van het VS Z rolluik kan de aantasting van kozijnen en apparatuur in het gebouw verminderen, omdat het effectief UV-stralen tegenhoudt.

De VS Z rolluikkast kan direct tegen het schrijnwerk of tegen de muur worden geïnstalleerd.

– Het nieuwe buitenrolluik voegt zich bij ons ecosysteem – zegt Sebastian Langer, productmanager rolluiken. – Klanten kunnen het bestellen met een bedrade of radiogestuurde motor. Automatische obstakeldetectie en weerstations voor autonome besturing, die reageren op zonnestanden en windsterkte, zijn beschikbaar. Er is ook niets dat het opnemen van de VS Z in een smart home systeem in de weg staat, voegt hij eraan toe.

De hoge kwaliteit van het vakmanschap, op het eerste gezicht zichtbaar in het weefsel en de kleuren van de stoffen, evenals het uiterlijk van de aluminium elementen en de expressiviteit van hun kleuren, is een stimulans om te kiezen voor een nieuw voorstel in de catalogus van ons bedrijf. In eerste instantie is er keuze uit drie soorten stof en alle RAL-kleuren voor de metalen onderdelen.

Het VS Z zip-screen rolluik kan ook worden bevestigd aan de Nuun Eco pergola, waar het bescherming biedt tegen zon en wind en privacy garandeert.

Neem contact op met onze verkoopafdeling voor alle voordelen van dit aantrekkelijk geprijsde screen rolluiken.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens