28 maart, 2023

Hoe garagedeuren aanpassen aan de garageopening?

benefit4u


Infiniti garagedeuren met torsieveren aan de voorkant, aan de achterkant, of misschien met trekveren – onafhankelijk van het systeem dat uw klant kiest, moet u de afmetingen van de garagedeur goed afstemmen op de garageopening. De garagedeur calculator op benefit4u komt te hulp – u kunt hem onbeperkt gebruiken.

In de eerste plaats helpt de calculator bij het aanpassen van de garagedeur aan de gemeten garageopening. Waarom? Omdat het fouten als gevolg van beperkingen van een specifiek systeem elimineert. Hierdoor vergemakkelijkt de calculator het maken van aanbiedingen.


Garagedeuren calculator – hoe werkt het?

Voer uw afmeting in en selecteer het systeem, en de calculator geeft aan welke afmeting besteld moet worden om in de gemeten ruimte te passen. Een extra faciliteit is een tekening met een doorsnede van de garagedeur, die wordt gemaakt op basis van de opgegeven afmetingen. Hierdoor kunt u gemakkelijk controleren of alle gegevens juist zijn.

Wat als de door u ingevoerde afmeting niet overeenkomt met het door u gekozen garagedeur? De calculator toont u de gebieden die gecorrigeerd moeten worden. Een van de meest voorkomende fouten is dat de breedte van de dakrand te smal is of dat de latei te laag is. Om deze te elimineren, kunt u renovatiestaal gebruiken, dat tot doel heeft de deuropening te versmallen. Met hoeveel? De calculator en de instructies daarvoor die we hebben opgesteld helpen u ook hierbij.


Garagedeur calculator – hoe te gebruiken?

Met de calculator kunt u de afmetingen van uw garagedeur berekenen. Bovendien kunt u een gegenereerd document met de afmetingen downloaden en het gemaakte project naar een gewenst e-mailadres sturen. Zo maakt u er gebruik van in eko4u of of geeft u ze aan uw verkoopsverantwoordelijke

Wilt u de garagedeurcalculator van Eko-Okna gebruiken? Log in op benefit4u en profiteer ervan om de garagedeur adequaat af te stemmen op de garageopening.

Het benefit4u e-learning platform is beschikbaar voor distributeurs die bij eko4u geregistreerd zijn. Heeft u nog geen account? Registreer en profiteer van nog meer voordelen.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens