28 oktober, 2021

Hoe kan ik een roldeur in 5 minuten aansluiten en instellen?

benefit4u

benefit4u
benefit4u

De kenniszone van benefit4u is vooral een bron van betrouwbare kennis die in de praktijk kan worden toegepast. Dergelijke praktische kennis vindt u in regelmatig gepubliceerd materiaal.

Deze keer hebben wij, in het kader van onze serie over externe afschermingen, een videohandleiding voorbereid waarin wordt uitgelegd hoe een rolluik correct kan worden aangesloten en ingesteld met behulp van de Somfy besturingseenheid en zijn alternatief, de Inel-versie.

Stap voor stap tonen wij u concreet de nodige handelingen om de goede werking van uw poorten te verzekeren. In een opname van enkele minuten leert u onder meer hoe u de rem en de kabels die de poortmotor en de besturingseenheid voeden, moet aansluiten.

Bekijk de hele video Hier

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens