21 december, 2021

Houten profielen en constructies in eko4u

eko4u

eko4u
eko4u

In ons distributieplatform - eko4u, naast PVC-, staal- en aluminium profielen kunt u nu ook houten constructies aanvragen. We zijn er zeker van dat het uitgebreide aanbod onze distributeurs in staat zullen stellen het prijsproces voor houtbewerking nog verder te automatiseren.

Houten profielen - is het het waard?

Moderne houten constructies zijn voor iedereen bedoeld. Zowel voor degenen die economisch leven en voor degenen die zich laten leiden door de schoonheid in hun leven. Omdat ze van hout zijn en de ramen en deuren zorg geven voor de natuurlijke omgeving. Het gebruik van hout elimineert het probleem van schadelijk plastic in het milieu.

Aan de andere kant - moderne houten constructies zorgen voor hoge parameters isolatie, die in het tijdperk van stijgende stookkosten eigenlijk bij iedereen nodig is. Bovendien lenen houten ramen en deuren een uniek, solide en tijdloos karakter. En is dat niet waar het allemaal om draait?

Benut het potentieel van houten constructies in eko4u.

De groeiende trend van leven in harmonie met de natuur, sterk geassocieerd met energie-efficiëntie, wordt een belangrijk argument bij het kiezen van ramen en deuren voor een groeiende groep klanten. Dit is waarom het uitgebreide aanbod met houten constructies je helpt om aan hun verwachtingen te voldoen en misschien bijdragen aan het vergroten van de concurrentiepositie van uw bedrijf. Houten ramen en deuren zijn ongetwijfeld de toekomst van de moderne bouw. Eruit komen om aan de trends te voldoen, kunt u bij eko4u uw aanbod uitbreiden met deze categorie.
U kunt hier meer te weten komen over

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens