22 februari, 2024

Houten schrijnwerk in vier weken

Ramen


Eko-Okna verhoogt de productiecapaciteit om klanten in slechts vier weken houten ramen en deuren van topkwaliteit te kunnen leveren.

Eeuwenlang heeft houten schrijnwerk de grootste populariteit genoten. Tegenwoordig grijpen we er steeds vaker naar terug vanwege de decoratieve nerf, de prettig aanvoelende structuur en de warme charme die het in het interieur brengt.

– Eko-Okna gebruikt hout, een natuurlijk materiaal met isolerende eigenschappen. Bovendien laat het een verwaarloosbare koolstofvoetafdruk achter. Onze klanten houden van houten ramen – zegt Adrian Nowacki, plaatsvervangend productiemanager voor houten ramen bij Eko-Okna.


Sneller dan ooit

Dit jaar richten we ons op het maximaliseren van de productiecapaciteit in de houtafdeling. Daarnaast zal de nieuwe fabriek in Kędzierzyn-Koźle houten ramen en deuren produceren om aan het steeds toenemende aantal bestellingen te kunnen voldoen.

Volgens het nieuwe productieplan zullen we binnen vier weken producten van topkwaliteit aan de klant leveren.


Energie-efficiëntie op het hoogste niveau

Houten kozijnen zijn extreem stabiel, stevig en robuust. Die van Eko-Okna zijn gelijmd uit drie of vier lagen grondstof. Hierdoor zijn ze bestand tegen kromtrekken en wordt het raam beschermd tegen koudebruggen. De dikkere profielen hebben uitstekende isolerende eigenschappen.

De diepe opbouw van de Eko-Okna houten ramen maakt het ook mogelijk om dikkere glaspakketten te gebruiken, wat de warmtedoorgang vermindert.

De producten uit de Naturo en Esperia Life series kunnen bovendien worden voorzien van een afstandhouder, of een zogenaamd warm kozijn, om de isolatie nog verder te verbeteren.


Oogverblindende nieuwigheden

Eind 2023 zijn twee nieuwe systemen – Naturo 80 en Naturo 92 – aan ons assortiment toegevoegd. Net als de rest van de Naturo-familie zijn ze gemaakt van ethisch gewonnen grondstoffen, hebben ze hoge isolatieprestaties en zijn ze milieuvriendelijk.

Naturo 80 vervangt Naturo 76, heeft een inbouwdiepte van 80 mm en een Uw van 0,9*, ideaal voor een energiezuinige woning.

Naturo 92 daarentegen is een houten profiel met de grootste inbouwdiepte van 92 mm in de geschiedenis van Eko-Okna. Het is de opvolger van de Naturo 88, en het Uw is gelijk aan 0,77* en voldoet aan de eisen van passief bouwen.

Voor klanten met een bijzondere voorliefde voor design hebben we een vernieuwd aanbod aan afwerkingen voor houten schrijnwerk. Er is een ruime keuze aan opties: kleuren uit het beitspalet, RAL-palet, maar ook blanke lak, blank impregnaat. Het is ook mogelijk om schrijnwerk in onbewerkt hout te bestellen.

Neem gerust contact op met onze verkoopmanager voor meer informatie en om het beste houten schrijnwerk te bestellen.

* Voor Uw = 0,5 (Ultiem frame). De bovenstaande Uw waarde is gegeven voor een referentieraam van 1230 x 1480 mm.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens