22 april, 2024

Houten timmerwerk in 3 weken

HOUTWERK PRODUCEREN


Eko-Okna verstelt het tempo en vanaf nu is de levertijd voor houtproducten 3 in plaats van 4 weken.


Snelle realisatie

Onze prioriteit is om de productie te verhogen en de realisatie van de houtwerk orders in de kortst mogelijke tijd te produceren. Daarom, zullen we houten ramen en deuren aan onze klanten leveren in slechts drie weken.


Energiezuinig, natuurlijk en stabiel

Houten timmerwerk is een klassieke elegante stijl, maar daarbij is dat een tijdloze oplossing. Een tijdloze oplossing die dankzij de vele opties gemakkelijk kan worden aangepast aan elk interieur. De houtverwerking van Eko-Okna garandeert duurzaamheid en een schitterend uitstraling gedurende vele jaren.

Keuzen uit een hele kleurenboekje: lazuren, RAL, maar ook een permanent lak en impregnaat. Het aanbod omvat ook de mogelijkheid van timmerwerk in ruw hout.

Voor eventuele vragen nodigen wij u uit om contact op te nemen met uw verkoop specialist om het beste houtwerk te bestellen met levering in 3 weken.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens