25 augustus, 2022

Ideal Neo - Waar design en technologie elkaar ontmoeten

Ramen

Ideal Neo is een volledig nieuwe dimensie van ramen. Eenvoudige vormen en duidelijke structuren zijn de kenmerken van dit systeem. Het systeem voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van energie-efficiëntie en aan de nieuwste designtrends.

Ideal Neo - Waar design en technologie elkaar ontmoeten
Ideal Neo - Waar design en technologie elkaar ontmoeten

Dit product uit de Energeto® Neo lijn is een blikvanger. Het valt in elk opzicht op.

- Het belangrijkste voordeel van dit systeem is de buitengewone lichtheid en elegantie van de ramen. Dit is alles is mogelijk dankzij de smalle maar toch kenmerkende raamsponningen. Ideaal Neo combineert uiterst innovatieve technologie met een uitzonderlijk design - aldus Michał Maciejewski, directeur Verkoop en Inkoop bij Eko-Okna S.A.

Ideal Neo is een systeem gebaseerd op innovatieve technologie. Een van de extra opties van het systeem is "bonding inside", een technologie die het mogelijk maakt uitzonderlijke statische en thermische prestaties te bereiken. De permanente verlijming van het glas en de vleugel verminder het risico van verbuigen en kromtrekken van de vleugel. Deze technologie garandeert het comfort ramen voor vele jaren.

Ramen spelen een steeds grotere rol bij de indeling en inrichting van ruimten, en Ideal Neo staat voor uiterst aantrekkelijke ontwerpen en structuren. Modern design wordt steeds meer toegepast op kozijnen. Wij bieden de nieuwe Wooddec decoratieve structuur aan. Dit maakt een realistische reproductie van een houten oppervlak mogelijk. Het is ideaal voor klanten die een tijdloos design waarderen.

Ideal Neo

Technische specificatie van het Ideal Neo systeem:

  • inbouwdiepte 76 mm,
  • beglazing met pakketten tot 52 mm breed,
  • 5 anti-diefstal punten per vleugel,
  • kozijn / vleugel montage hoogte 115 mm,
  • beschikbare kernkleuren: bruin, antraciet, wit.
Wil je zien hoe het nieuwe Ideal Neo profiel eruit ziet? Ga naar eko4u

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens