17 juli, 2024

INFINITI Thermo warme garagedeuren nu ook in R-systeem

GARAGEDEUREN


INFINITI Thermo R breidt het assortiment sectionaaldeuren uit met een product met een paneel van 60 mm dik.


Verlagen van de stookkosten in elk huis

– Met de huidige kosten voor het verwarmen van woningen kunnen we het ons niet veroorloven dat garagedeuren warmteverlies veroorzaken – benadrukt Janusz Fałowski, directeur deurproductie. – Daarom hebben we INFINITI Thermo F al in ons aanbod geïntroduceerd en nu vullen we dit aan met het R-systeem, een oplossing met torsieveren aan de achterzijde.

INFINITI Thermo R garagedeuren maken het mogelijk om de beste oplossingen te gebruiken, zelfs waar de latei niet voldoende is voor het F-systeem. Voor het F-systeem is 200 mm nodig, voor het R-systeem 150 mm. Daarnaast zijn de verschillen beperkt tot de 500 mm kleinere maximale breedte van de R-deur.


De kracht van het 60 mm paneel

– Onze belangrijkste innovatie bij INFINITI Thermo deuren is de introductie van 60 mm dikke panelen over de volledige hoogte – zegt Przemysław Kuczera, ontwerper van sectionaaldeuren. – Nog eens 20 mm paneeldikte in vergelijking met de vorige standaard van 40 mm brengt ons veel dichter bij het behouden van de warmte in de garage. De warmtedoorgangscoëfficiënt van het paneel van 0,36 W/m²K plaatst ons bij de leiders op dit gebied.

Het gebruik van het nieuwe paneel levert meetbare effecten op. De INFINITI Thermo garagedeur met afmetingen van 5000 x 2500 mm wordt gekenmerkt door een thermische doorlaatbaarheid van U = 0,81 W/m²K, een waarde die vergelijkbaar is met zeer goede raamsystemen en deze op het gebied van energieverliesreductie in de absolute wereldtop plaatst. Ook de uitgebreide afdichting is hierbij belangrijk. We gebruiken dubbele afdichtingen tussen de panelen en de dubbele lipsafdichting rondom creëert een kleine maar zeer effectieve thermische kamer.


Veilig, duurzaam en uiterst gebruiksvriendelijk

Veiligheid staat voorop bij het ontwerpen van al onze producten. Dit is niet anders bij INFINITI Thermo R. De constructie van het paneel met een slot dat de FINGER PROTECTION-functie vervult, beschermt onze vingers. De toegepaste beveiliging tegen de gevolgen van veerbreuk voorkomt ongecontroleerd vallen van de deur en de amperometrische krachtmeting, waarmee de aandrijvingen zijn uitgerust, beschermt tegen de gevolgen van verplettering.

– Onze deuren zijn een aankoop voor jaren. Het enige element dat over ongeveer een decennium vervangen moet worden, zijn de torsieveren die het gewicht van de deur optillen. INFINITI Thermo R is ontworpen voor 25.000 cycli probleemloos gebruik – benadrukt directeur Fałowski.

INFINITI sectionaaldeuren, inclusief INFINITI Thermo R, zijn verkrijgbaar met een breed scala aan uitrusting. U kunt kiezen uit verschillende aandrijvingen, bedieningsmechanismen, accessoires zoals noodstroombatterijen en deze zelfs aansluiten op een smart home-systeem en bedienen met een smartphone. Samen met de effectieve kleuren en decoratieve inleg, waarvoor elke investeerder kan kiezen, zullen ze jarenlang een uiterst nuttig visitekaartje van elk huis zijn.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067