26 mei, 2023

INFINITI ZERO. Nieuwe garagedeur montagesysteem

Garage roldeuren


Traditionele deuren beperken vaak de ontwerpmogelijkheden vanwege de behoefte aan zijruimte. INFINITI ZERO herdefinieert echter de normen voor sectionaaldeuren en opent volledig nieuwe perspectieven voor garagehouders.

INFINITI ZERO maakt een einde aan zijruimteproblemen bij de installatie van sectionaaldeuren. Dankzij geavanceerde technologie en innovatieve componenten maakt deze deur installatie mogelijk zonder vrije zijwandruimte en zonder latei. Dit betekent dat hij zelfs kan worden geïnstalleerd in garages waar de ruimte zeer beperkt of vrijwel geheel afwezig is.

De esthetische uitstraling van het exterieur is een ander voordeel van de nieuwe INFINITI-variant. De omlijstingsprofielen die deel uitmaken van het systeem geven de deur een elegante en harmonieuze uitstraling. Dit maakt de deur ideaal voor zowel moderne architectuurontwerpen als de modernisering van bestaande garages.

Een ander belangrijk voordeel van INFINITI ZERO is de flexibele installatie. Met het systeem kan de deur zowel aan de muur als aan het plafond worden geïnstalleerd. De standaardbreedte van de deur is maximaal 3,17 meter en de hoogte is 3 meter. Voor klanten die echter een poort met grotere afmetingen willen bestellen, bieden wij individueel overleg met onze technoloog, die zeker de beste oplossing zal vinden.

INFINITI ZERO is niet alleen een renovatieoplossing voor sectionale poorten, maar ook een symbool van nieuwe mogelijkheden en vrijheid in garagedesign. Met deze innovatieve variant kan iedereen genieten van de schoonheid en functionaliteit van de deur, ongeacht de beperkte ruimte. Het is een ware revolutie die onze kijk op garagedeuren verandert.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens