17 maart, 2023

Introductie van een nieuwe profielvariant met middendichting Ideal Neo MD

Ramen

Ideal Neo MD
Ideal Neo MD

Wij zijn er trots op dat wij als eerste in Polen een nieuwe profielvariant met middenafdichting lanceren - Ideal Neo MD 76 mm. Als fabrikant streven wij ernaar te voldoen aan de behoeften van onze klanten en ontwikkelen wij ons voortdurend om hen te voorzien van innovatieve producten van de hoogste kwaliteit.

Het Ideal Neo MD systeem met middendichting is toegevoegd aan het aanbod van het Ideal Neo systeem. Dit systeem wordt gekenmerkt door zijn moderne ontwerp en lage U-waarden, wat zich vertaalt in een hoge warmte-isolatie.

– De nieuwe raamlijn Ideal Neo wordt gekenmerkt door een uniek ontwerp dat doet denken aan aluminium schrijnwerk. De constructie van de ramen is licht en maakt het mogelijk verschillende vormen te creëren, wat van groot belang is voor klanten die op zoek zijn naar ramen met een modern ontwerp en lage coëfficiënten – zegt Michał Maciejewski, directeur van de verkoop- en inkoopafdeling van Eko-Okna.


 Warianty Ideal Neo


Ideal Neo MD wordt gekenmerkt door een unieke ontwerpoplossing waarbij de hoogte van het kozijn en de vleugel slechts 110 mm bedraagt. Dit zorgt voor een grote hoeveelheid natuurlijk licht in de kamer, wat zich vertaalt in een verbeterd gebruikerscomfort.

Alle drie de varianten: Ideal Neo AD, Ideal Neo MD en energeto neo MD zijn gratis te offreren in al onze calculatieplatforms. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van Eko-Okna.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens