17 maart, 2023

Introductie van Unico XS, een warme stalen deur die ook naar buiten kan openen

deur


De Unico XS-systeem buitendeur is een handig, warm voorstel, dat zich onderscheidt door de mogelijkheid om naar binnen en naar buiten te openen.

– Het Unico XS-systeem is een van de meest interessante nieuwe systemen van Eko-Okna, en niet alleen vanwege de functie die het vervult – glimlacht Michał Maciejewski, directeur van de afdeling Verkoop en Inkoop. – Van groot belang voor hun esthetiek en bruikbaarheid is het feit dat ze naar buiten kunnen worden geopend. In een dergelijke opstelling wordt de wind, die normaal gesproken de warmte uit het interieur blaast, een bondgenoot van de bewoners door op de deurrubbers te drukken, waardoor de dichtheid wordt verbeterd.

De roestvrijstalen thermische onderbreking is voornamelijk verantwoordelijk voor de warmte die Unico XS deuren bieden. Hierdoor is het een deur die geschikt is voor energiezuinige woningen. Ook belangrijk is het gebruik van tweecomponenten EPDM synthetisch rubber pakkingen, die zeer goed bestand zijn tegen het verstrijken van de tijd en niet snel hun eigenschappen verliezen. 


– Gegalvaniseerde stalen profielen, waarvan de lasnaden extra zijn geslepen en gepolijst, maken het mogelijk om grote structuren te creëren – benadrukt directeur Maciejewski. Poedercoating in het RAL-palet en de mogelijkheid om beglazing en aluline panelen te gebruiken garanderen een goede aansluiting op de moderne en traditionele bouw. 

Belangrijkste parameters:

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens