09 augustus, 2023

Jolly – de stijlvolle oprolbare hor

horrenHet plezier van probleemloos gebruik. Het plezier om hem perfect te zien passen in het elegante interieur van de woonkamer. Dat is in een notendop hoe Jolly, de nieuwe hor, kan worden omschreven.

Deze verse toevoeging aan de Eko-Okna catalogus heeft een ergonomische handgreep die over de hele steel loopt en zorgt voor comfortabel openen en sluiten, zelfs voor kinderen.

– De hor is ideaal voor dakramen die het interieur opfleuren. Het is ook perfect voor openslaande deuren met een rechte drempel. Jolly is gemaakt voor kamers die vaak worden gebruikt. Zijn lage, halve centimeter brede vloerrail zorgt voor veiligheid en comfort bij het betreden van een terras of balkon – somt Wioleta Wierzbicka, directeur Horren en Rensons productie bij Eko-Okna de voordelen op.

Het werken met het mechanisme is extreem licht, ondanks de gebruikte intrekveren. Dankzij de bajonetklemmen gaat het monteren en demonteren van Jolly extreem snel.

Naast comfort en esthetiek garandeert de klamboe ook stevigheid en stabiliteit. Het heeft rails die in het zijprofiel schuiven. Het net is gemaakt van sterk glasvezel en is verkrijgbaar in zwart en grijs. Het frame is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. Het kan worden geverfd in diverse RAL-kleuren of houtnerftinten.

De maximaal beschikbare breedte van het frame is 1600 mm. De hoogte is tussen 1400 mm en 2800 mm. Houd er rekening mee dat de hoogte groter moet zijn dan de breedte.

Neem contact op met de verkoopafdeling voor meer gedetailleerde informatie over het product en de varianten. Neem contact met ons op voor een offerte en om de beschikbaarheid te controleren.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens