06 juni, 2023

Kleuren folie tegen een gereduceerde prijs. Profiteer van deze kans en val op in de markt!

Ramen


Heeft u genoeg van saaie ramen en deuren? Dan is folie een interessante oplossing! Profiteer nu van een sensationele promotie op Pvc-systemen en decoreer ze met premium folies tegen een gereduceerde prijs.

Kleuren folie is de perfecte manier om uw ramen en deuren een moderne en aantrekkelijke uitstraling te geven. De hoogwaardige decoratieve folies die wij aanbieden worden gekenmerkt door hun hoge duurzaamheid, verwerkingsgemak en weerstand tegen krassen en UV-straling. Bovendien betekent hun onderhoudsgemak dat de ramen of deuren er altijd esthetisch mooi uit zullen zien.


Een unieke kans

De promotie omvat structuren:


WOODEC

Dit is een perfecte oplossing voor mensen die het effect van natuurlijk hout willen verkrijgen en zich tegelijkertijd geen zorgen willen maken over de exploitatie ervan. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën zien houtachtige fineren er bijna identiek uit als natuurlijk hout en zijn ze tegelijkertijd gemakkelijker te onderhouden en beter bestand tegen externe factoren. De volgende kleuren zijn zonder meerprijs verkrijgbaar: AP 19; AP 20; AP 21; AP 22.


ALUDEC

Dit is een moderne en elegante afwerking voor ramen en deuren, die bij elk type interieur past. De promotie is van toepassing op kleur AP 36. ALUDEC folie is niet alleen een perfecte oplossing qua esthetiek, maar ook qua functionaliteit, omdat het bescherming biedt tegen externe factoren.


De promotieprijs voor Premium folie is een uitstekende gelegenheid om u op de markt te onderscheiden en de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Profiteer vandaag nog van deze kans en neem een voorsprong op de concurrentie!

De promotie duurt tot 31.07.2023.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens