19 juni, 2023

Loft – Een nieuw stalen deursysteem, niet alleen voor lofts

Deuren


De stalen deur met beglazing Loft geeft met zijn naam duidelijk aan dat hij geïnspireerd is op de loftstijl en voldoet volledig aan de hoge verwachtingen die hierdoor worden gewekt.

De nieuwe deur in het Eko-Okna assortiment is een minimalistisch, sponningvrij product zonder thermische onderbreking. De deur is gevuld met glas dat ondersteund wordt door zeer smalle profielen met poedercoating (RAL-kleurenpalet), waardoor de deur er opvallend uitziet en het interieur opfleurt. Ze worden verrijkt door 20 mm brede vastgelijmde roedes, die in elke gewenste configuratie worden aangeboden, zolang ze fysiek haalbaar zijn. De gelaste deurscharnieren kunnen verticaal worden versteld.

– Loft deuren kunnen worden gebruikt om indrukwekkende ruimtes te creëren in flats, kantoren of openbare gebouwen. Het is een zeer veelzijdige optie, omdat u kunt kiezen voor de meest populaire enkele deuren, grote dubbele deuren en de hele ruimte verder kunt indelen met vaste wanden – vertelt Sebastian Kostka, productmanager, over het systeem. – Ik raad vooral aan om hoge constructies te maken, die zijn het meest indrukwekkend.

Loft deuren zijn een innovatie die ontwikkeld is in samenwerking met een nieuwe partner van Eko-Okna, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van stalen oplossingen, waaronder poorten en buiten- en binnendeuren. De voorstellen van deze systeemaanbieder worden gewaardeerd om hun voortdurende ontwikkeling, de nauwe samenwerking tussen ontwerpers en vakmensen en het verwerken van hun suggesties in nieuwe producten om het aanbod beter af te stemmen op de behoeften van de markt.

Er worden nieuwe beslagen, handgrepen en accessoires aan het systeem toegevoegd. Neem contact op met de verkoopafdeling voor meer informatie over het assortiment en om de mogelijkheden te bespreken.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens