29 maart, 2024

Loft vouwsysteem: ruimte indelen in de beste stijl

vouwsysteem


De markt is verliefd geworden op de loftstijl en de schaarste aan voldoende grote flats daagt ons uit om de ruimte op een slimme manier in te delen. Eko-Okna combineert deze trends en biedt een accordeonsysteem met beglazing, versierd met roedes en op stalen profielen. Welkom bij de Loft serie.

Het harmonica systeem is ideaal overal waar flexibiliteit in het interieurontwerp nodig is. Dankzij het eenvoudige vouwmechanisme kunnen we de ruimte in enkele ogenblikken naar wens indelen. Het is de ideale oplossing voor restaurants en kantoren, maar ook voor moderne flats, waar functionaliteit en stijl tellen.


Tegenstellingen combineren voor een buitengewoon ontwerp

– Het verbluffende uiterlijk is het resultaat van de combinatie van de lichtheid van 6 mm of 8 mm enkel glas en de duurzaamheid van staal, en het toevoegen van variatie aan het product met decoratieve opplakbare roeden. De kamers krijgen een consistente stijl en er ontstaat een optisch effect van ruimtelijkheid – zegt Sebastian Kostka, productmanager bij Eko-Okna.

Enorme beglazing op elk raam voegt een postindustrieel, uiterst modieus karakter toe aan de interieurs en zorgt voor veel natuurlijk licht in de kamers. Dit zou niet mogelijk zijn met een standaard deur of door het gebouw op te delen met een muur.


Een stijl die jaren meegaat

Subtiele roedes van slechts 20 mm breed voegen elegantie toe aan het ontwerp en zullen hun weg vinden naar loft-, vintage-, Scandinavische, rustieke en klassieke interieurs. Personalisatie is een belangrijk element van dit product, en daarom kunnen de roedes in elk van de vleugels in een compleet andere configuratie voorkomen.

Individualiteit kan worden toegevoegd door elke kleur van de profielen te kiezen. Saliegroen om de woonkamer te delen met het kantoor aan huis, of misschien rood voor een Parijs café? De systeemprofielen hebben een poedercoating in de RAL-kleur van je keuze, zodat ze zelfs in zonnige kamers een intense tint hebben.

– Bovendien zorgen de sponningvrije deuren voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, omdat de vleugel gelijk ligt met het kozijn en de beglazing de interieurs coherent en ruimtelijk laat lijken, zelfs als ze gesloten zijn – voegt Sebastian Kostka toe.

De loftstijl, die een icoon van interieurdesign is geworden, kan nu deel uitmaken van ons huis of onze werkplek dankzij het harmonicasysteem Loft Eko-Okna. Laten we vandaag functionaliteit en design opnieuw samen ontdekken.Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens