21 december, 2022

Luxe met Vegas

rolluiken


Een andere noviteit in ons aanbod is het Vegas Plisse plissé gordijn. Met dit systeem kan elk deel van het raam van binnenuit worden bedekt, op een elegante en zeer eenvoudige manier.

Het Vegas Plisse-systeem is een van de meest interessante zonweringoplossingen. De plissé past op zowel standaard als atypische raamvormen, zoals trapezia, driehoeken, polygonen of halve cirkels.  Het gordijn biedt niet alleen een uitstekende bescherming tegen overmatige zonnestraling, maar maakt het ook mogelijk de mate van natuurlijke lichtinval zowel van onderaf als van bovenaf vrij te regelen.

– Vegas Plisse is het enige raamsysteem waarmee we alleen het onderste deel van het raam kunnen bedekken en het bovenste deel open kunnen laten. Het zal in elke kamer een esthetische en originele uitstraling hebben – zegt Michał Maciejewski, directeur van de afdeling verkoop en inkoop.

Het gordijn kan worden bediend: met handgrepen op het bovenste en onderste profiel of, voor wie gemak belangrijk vindt, met één of twee mechanismen.Vanwege verschillende behoeften zijn er verschillende varianten plisségordijnen verkrijgbaar: standaard, niet-opvallend en Duo, dat het gebruik van twee verschillende soorten stof in één rolgordijn mogelijk maakt.  Wanneer het plisségordijn gesloten is, beslaat het systeem slechts een klein gedeelte van het glas, ongeacht het gebruikte type stof. 

Een soepele bediening, de mogelijkheid om de plooi in elke stand te zetten en een luxueus design zijn de belangrijkste voordelen van Vegas Plisse – een gordijn dat een unieke sfeer in uw huis creëert.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens