06 oktober, 2023

MasterLine 10: moderniteit en energie-efficiëntie in één raam

RAMEN


Het voorstel van Eko-Okna combineert betrouwbare, minimalistische esthetiek met hoogwaardige thermische parameters. De slanke profielen van het systeem zullen in elk type interieur hun waarde bewijzen en veel natuurlijk licht binnenlaten.

Dit zijn ramen die perfect passen in de stijl van vrijstaande huizen of openbare gebouwen. MasterLine 10 wordt gekenmerkt door een zeer nauwkeurige afwerking en is daardoor bestand tegen mechanische factoren en verschillende weersomstandigheden. 

Het systeem is voorzien van een thermische onderbreking, waardoor het ideaal is voor energiezuinig en passief bouwen. De warmtedoorgangscoëfficiënt van de ramen (Uw) kan bij MasterLine 10 tot wel 0,8* bedragen. Warmteverliezen zijn dus laag en de verwarmingskosten worden effectief verlaagd. Gebruikers kunnen genieten van thermisch comfort waardoor het gemakkelijker wordt om te ontspannen en te werken. 

MasterLine 10 draait niet alleen om technologie, maar ook om harmonieus design. De slanke raamprofielen, gecombineerd met royale beglazing, zien er minimalistisch en elegant uit en laten veel natuurlijk licht binnen. Het is een oplossing die in elke stijl past.


Technische gegevens:

Neem voor het volledige assortiment en productbeschikbaarheid contact op met de verkoopafdeling.

*De bovenstaande Uw-waarde is gegeven voor een referentieraam van 1230 x 1480 mm en Ug = 0,5.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens