11 december, 2023

MB-86 EI en FR 90 EI voegen zich bij de Eko-Okna brandbeveiligingssystemen

deuren


MB-86 EI en FR 90 EI, een systeem voor buitenramen en een optimale oplossing voor buitendeuren, voegen zich bij de brandwerende raam- en deursystemen die we al in ons aanbod hebben.

De behoefte aan brandbeveiligingssystemen neemt elk jaar toe, wat onder andere te maken heeft met de toenemende dichtheid van gebouwen in steden. Tot nu toe bood ons bedrijf twee oplossingen in dit verband, MB-60E EI en MB-78 EI, waarbij de eerste werd voorgesteld voor het maken van interne scheidingswanden en de tweede voornamelijk voor externe scheidingswanden. De nieuwe artikelen in de Eko-okna catalogus zijn een antwoord op de vraag van klanten naar een nog betere warmte-isolatie dan voorheen en een grotere verscheidenheid in het maken van brandwerende scheidingswanden.

– Klanten zijn al bekend met onze twee brandwerende systemen: MB-60E EI en MB-78 EI, waarmee ramen, deuren en niet-dragende scheidingswanden gemaakt kunnen worden. Beide zijn zeer effectief in het tegenhouden van de verspreiding van vuur, maar de behoeften van de markt zijn groter – benadrukt Michał Maciejewski, directeur van de commerciële en inkoopdivisie, en voegt eraan toe: – Daarom voegen we MB-86 EI ramen toe aan ons aanbod, die niet alleen verbeterde thermische parameters hebben, maar ook draaikiepbeslag bieden, dat tot nu toe ontbrak in brandbeveiligingssystemen. De FR 90 EI daarentegen zal vooral een comfortabele, functionele en zeer veilige buitendeur bieden.

De eerste oplossing is gebaseerd op het populaire MB-86 systeem, waardoor de ramen zelfs in energiezuinige gebouwen gebruikt kunnen worden. Naast een hoge thermische isolatie bieden ze ook een goede geluidsisolatie en inbraakwerende eigenschappen. Standaard rusten we de producten van dit systeem uit met hang- en sluitwerk van klasse RC2. Het tweede systeem is ook een voorstel met een thermische onderbreking, maar is vooral bedoeld voor enkele en dubbele buitendeuren. Het is compatibel met andere vergelijkbare oplossingen.

MB-86 EI kan worden gebruikt om EI30 ramen te maken in overeenstemming met de PN-EN 14351-1+A2:2016 norm. Op deze manier verkrijgt u producten die tegelijkertijd voldoen aan alle vereisten voor brandbeveiliging en warmteverliesvermindering die door de wet worden opgelegd, en krijgt u ook een gerechtvaardigd gevoel van zorg voor het milieu. FR 90 EI kan zelfs voldoen aan de hogere norm, EI 90, en zal een geweldige aanvulling zijn op de andere brandbeveiligingsoplossingen van Eko-okna.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens