10 juli, 2024

MB-86N met paneelvleugel

RAMEN


Wij presenteren een nieuwe toevoeging aan het populaire aluminium raam- en deursysteem MB-86N. De paneelvleugel biedt gebruikers uitzonderlijke functionaliteit en esthetiek.

Het aluminium raam- en deursysteem MB-86N, dat al uitstekende thermische isolatie biedt, kon al worden uitgerust met vaste ramen en een Nail Fin kozijn. Nu introduceren wij een nieuwe extra optie: de paneelvleugel.

Deze innovatie, volledig gemaakt van één profiel, verhoogt niet alleen de esthetiek van het interieur, maar biedt ook de zeer goede thermische isolatie die kenmerkend is voor het MB-86N systeem. Dankzij de paneelvleugel kunnen we het huis of kantoor eenvoudig en comfortabel ventileren, wat bijdraagt aan het comfort van de gebruikers. Ons aanbod omvat paneelvleugels met een breedte van 220 mm.

Voor gedetailleerde productinformatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met uw accountmanager, die graag alle benodigde informatie verstrekt en uw vragen over onze nieuwe toevoeging beantwoordt.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067