12 december, 2022

Minus 50% op de aankoop van een geplooide hor met HST-systeem

speciale aanbieding


De naderende kerst- en nieuwjaarsperiode betekent meestal veel uitgaven. Om onze klanten tegemoet te komen, hebben wij een sensationele promotie voorbereid waarbij u tot 50% kunt besparen. Om van de korting te profiteren, moet u een HST-systeem samen met een plissé hor kopen, die als set wordt geleverd met een korting van 50%.

HST-systemen zijn hef-schuifdeursystemen waarbij de vleugels op afzonderlijke geleiders staan. Wanneer de handgreep wordt gedraaid, gaat de vleugel iets omhoog en kan hij gemakkelijk worden geschoven. Met de HST kan de drempel gelijk liggen met de vloer, waardoor het een systeem is dat is aangepast aan de behoeften van senioren, gehandicapten en kinderen.

De plissé horren die in de promotie beschikbaar zijn, zijn duurzame producten, gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en bestand tegen weersomstandigheden. Ze beschermen het interieur perfect tegen muggen, vliegen, spinnen en andere insecten en zorgen voor een zeer goede luchtcirculatie. Het speciale geplooide net van het muskietennet wordt volledig ingetrokken in het zijprofiel, wat veel ruimte bespaart. Zo wordt het de ideale oplossing voor zowel kleine kamers als ruime woonkamers met HST-systemen.

– HST-systemen behoren tot de meest gekochte en gewaardeerde systemen van onze klanten. Hetzelfde geldt voor geplooide horren, die uiterst esthetisch en functioneel zijn. Daarom hebben wij besloten een promotie in te voeren voor deze systemen – zegt Michał Maciejewski, directeur van de afdeling handel en inkoop.

De aangeboden plissé horren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, dus het loont de moeite onze catalogus te lezen die beschikbaar is op www.ekookna.pl of onze vertegenwoordiger te raadplegen.

Zo'n grote korting hebben we nog niet gehad!
Mis deze kans niet en maak gebruik van de promotie tot 31.01.2023.

Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens