19 april, 2024

Modern en universeel, nieuw Schuifsysteem SMART-SLIDE NEO

schuifsystemen


Tijd van grote beglazing oppervlakken, slanke constructies en makkelijke tuin toegang is nu in! In Eko-Okna vinden wij de antwoord voor je behoeften en krijgen de feedback van professionele architecten. Daarom is het hoge kwaliteit systeem SMART-SLIDE NEO ook onmisbaar bij ons.


Luxe en economie kunnen samen bestaan

Glazen muuren i schuifdeuren laten ons denken aan kantoorgebouwen of luxe appartementen, maar het perspectief verandert zeer dynamisch – en SMART-SLIDE NEO is het beste voorbeeld.

Minimalistisch, mooi gepresenteerd systeem, door de eenvoud van uitvoering en verminderde hoeveelheid van smalle profielen, maakt het mogelijk om de productiesnelheid te verbeteren, met behoud van aandacht voor detail.

– Het bespaart tijd en kosten, niet alleen voor ons als producent. Eindgebruiker kan een oplossing van de bovenste plank kiezen en genieten van een lichtvolle interieur – zegt Sebastian Zieliński, senior technoloog - technisch adviseur in Eko-Okna.


Licht in een kubistisch frame

Voldoende hoeveelheid daglicht is niet alleen een wettelijke vereiste maar vooral een bondgenoot van levenscomfort. Met SMART-SLIDE NEO een glaswand tot 4 meter breed of 2,5 meter hoog is standaard. Het bewonderen van de uitzichten is echter niet alles. De vleugel blijft vast ​​met de andere openend het interieur recht naar de tuin.

De breedte van de profielen maakt grote beglazingen mogelijk. Maar het is de vorm van de profielen die hier de belangrijkste rol speelt en het product onderscheidt van de concurrentie.

– Het vorm is hier het belangrijkste. We hebben scherpe hoeken en symmetrie die doen denken aan kubistische schilderijen. Dit geeft het effect van lichtheid, maar intrigeert ook de waarnemers – zegt Przemysław Bieda, directeur van de Poolse verkoopafdeling bij Eko-Okna.


Planeet bescherming en makkelijke gebruik

Dankzij beglazingen tot 52/54 mm breed, randafdichtingen en geringe inbouwdiepte (154 mm) past het systeem in ieder energiezuinig woon- en kantoorgebouw. De investeerder zal ook de kosten voor verwarming en airconditioning van het gebouw verlagen.

Gebruikers zullen, ongeacht hun mogelijkheden, blij zijn met het gebruiksgemak. Deze wisselaar beweegt heel soepel over de rail en de veiligheidsverhogende vergrendelingspunten geven ons gemoedsrust.


Onmisbaar in de keuken

Eindelijk hebben we iets dat uw uitzicht op de keuken zal veranderen. Tot nu toe waren schuifsystemen in de keuken slechts een uitgang naar het terras, maar SMART-SLIDE NEO helpt ons ook bij het ontwerpen van keukenramen.

– Onpraktisch in gebruik, maar met een goede verlichting van het aanrechtblad, hinderden traditionele ramen het huishoudelijk werk wanneer het nodig was om de kamer te ventileren tijdens het koken. Het schuifsysteem elimineert dit probleem, en dankzij de beweegbare vleugel kunnen we snel frisse lucht binnenlaten zonder te zorgen over blessures – zegt Przemysław Bieda, directeur van de Poolse verkoopafdeling bij Eko-Okna.

Voor meer informatie en om SMART-SLIDE NEO te bestellen. – Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger.


Aandeel

Zie ook

Eko-Okna S.A.
Kornice, ul. Spacerowa 4
47-480 Pietrowice Wielkie
NIP: 6391813241, KRS: 0000586067

Onze website gebruikt internet-tags zoals cookies om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken om inhoud en advertenties te personaliseren en om het verkeer naar websites, apps en het internet te analyseren. Cookies zijn computergegevens die worden opgeslagen in bestanden en opgeslagen op uw eindapparatuur (d.w.z. uw computer, tablet, smartphone, etc.), die de browser naar de server stuurt telkens wanneer de pagina vanaf dat apparaat wordt geopend, terwijl u sites op het internet bezoekt. Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens